Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Αγαπημένα κραγιόν για το καλοκαίρι!!

Γεια σας γεια σας!!!

Σήμερα τελειώνει η εξεταστική μου και ευελπιστώ να είμαι πιο χαλαρή από δω και πέρα!!Σε αυτό λοιπόν το άρθρο θα μιλήσουμε για τα προϊόντα χειλιών που χρησιμοποιώ περισσότερο τους καλοκαιρινούς μήνες!Αυτό σημαίνει πιο πολύ έντονα χρωματάκια αλλά και πιο απαλά φορέσιμα όμως όλα, για να είμαστε έτοιμες να βγούμε οποιαδήποτε ώρα της μέρας!




Τη συγκεκριμένη ιδέα την πήρα από ένα βιντεάκι που έκανε η Μαρίλια από το κανάλι της στο youtube  που έδειξε κάποιες πολύ πολύ όμορφες και δελεαστικές να αγοράσεις αποχρώσεις.Ας μη μακρηγορώ όμως άλλο και πάμε γρήγορα γρήγορα να ξεκινήσουμε!!



Maybelline New York, COLORsensational, 715 CHOCO CREAM

Το συγκεκριμένο κραγιονάκι είναι για μένα ένα προϊόν για όλες τις εποχές καθώς τα nude χείλη δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα.Καθώς όμως τώρα μιλάμε για το καλοκαίρι, τα nude χείλη πέρα του ότι είναι ιδανικά για ένα πιο έντονο μακιγιάζ στα μάτια, δείχνουν και φανταστικά σε μαυρισμένες επιδερμίδες!


Όπως μπορείτε να δείτε δεν είναι ένα ματ κραγιόν.Είναι αρκετά κρεμώδες και ενυδατικό με πολύ καλή απόδοση χρώματος.Κάνει τα χείλη αισθησιακά, ζουμερά χωρίς όμως να κάθεται στα πετσάκια.Δεν είναι ένα κραγιόν που μένει, τουλάχιστον στα δικά μου χείλη αλλά μπορώ να πω ότι δε φεύγει καθόλου άσχημα, δεν αφήνει λεκέδες στα χείλη και ακόμη και όταν φύγει αφήνει μία διακριτική γυαλάδα, ότι πρέπει για το καλοκαίρι που δε θέλουμε τα χείλη μας να είναι άτονα.Μυρίζει βανίλια μαζί με μια ιδέα από κακάο.Η τιμή του είναι στα 9 ευρώ!

NYX butter gloss - BLG03 PEACHES AND CREAM


Αυτό το προϊόν είναι lip gloss! Όπως καταλαβαίνουμε και από την ονομασία του είναι ένα βουτυρένιο gloss το οποίο φοριέται όλες τις ώρες της μέρας και το γεγονός ότι είναι αρκετά λαμπερό το καθιστά ιδανικό για το καλοκαίρι.Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις της συγκεκριμένης σειράς και όλες μπορούν να φορεθούν είτε μόνες τους είτε πάνω από κάποιο άλλο κραγιόν για να το ανοίξουμε,να σκουρύνουμε ή να του δώσουμε μια επιπλέον λάμψη.


Είναι ένα πολύ έντονο φουξοκοραλλί φανταστικό για όλες τις επιδερμίδες!Μυρίζει φανταστικά και η μυρωδιά του υποδηλώνει ακριβώς την ονομασία του: peaches and cream!Η τιμή του είναι στα 7 ευρώ.

REVLON COLORBURST MATTE BALM - 205 elusive insaissable

Ένα από τα πιο όμορφα και άκρως φορέσιμα ροζ κραγιονάκια που έχω δοκιμάσει! Το συγκεκριμένο είχα την τύχη να το κερδίσω σε έναν διαγωνισμό που έκανε η Πέλη στο κανάλι της στο youtube και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για αυτό.Είναι σε μορφή μολυβιού και είναι ένα ματ κραγιόν το οποίο όμως είναι πολύ ενυδατικό ταυτόχρονα κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο να συμβεί.


Σαν απόχρωση θα μπορούσαμε να πούμε ότι φουξίζει και λίγο!Είναι ένα μηχανικό μολύβι πολύ μαλακό και βουτυρένιο μιας και είναι balm! Έχει καταπληκτική απόδοση κάθεται αρκετές ώρες στα χείλη δε κολλάει καθόλου και όταν φύγει θα φύγει φυσικά χωρίς λεκέδες και αφήνοντας μια ροζ απόχρωση υγείας στα χείλη.Η τιμή του νομίζω πως είναι γύρω στα 10 ευρώ.

Aden Cosmetics Liquid Lipstick - No.08

Tι να πρωτοπώ για αυτό το προϊόν.Το γνώρισα μέσα από το Vana's Box του Cherrybox και αρχικά ενθουσιάστηκα με την υπέροχη απόχρωσή του! Όσο για την απόδοση...


...η φωτογραφία μιλάει από μόνη της! Ένα τόσο όμορφο κοραλλοκόκκινο, εντελώς ματ τόσο κολακευτικό για τα χείλη ειδικά για αυτή την εποχή! Μπορεί να φορεθεί από την πιο απλή περίσταση μέχρι και την πιο επίσημη καθώς ακόμη και ένα πολύ απλό μακιγιάζ το ανεβάζει πολύ!Το μόνο του μειονέκτημα είναι πως ξηραίνει αρκετά τα χείλη και κάθεται στα πετσάκια οπότε πριν το βάλετε καλό είναι να ενυδατώσετε αρκετά καλά τα χείλη σας.Μένει πάρα πολλές ώρες και είναι πάρα πολύ έντονο!Πιστέψτε με θα σας φτιάξει τη διάθεση!Θέλω πολύ στο μέλλον να δοκιμάσω και άλλες αποχρώσεις αυτής της σειράς.Κοστίζει περίπου 10 ευρώ.

Golden Rose Velvet Matte Lipstick - No.24

Για τα συγκεκριμένα κραγιόν έχουν ακουστεί πάρα πολύ καλά λόγια και όχι άδικα καθώς συνδυάζουν μια υπέροχη γκάμα αποχρώσεων καταπληκτικής απόδοσης και μια πολύ προσιτή ταυτόχρονα τιμή!


Είναι μια κοραλλοπορτοκαλί απόχρωση ιδανική για το καλοκαίρι και για όλα τα δέρματα.Είναι ματ όπως ακριβώς υπόσχεται αλλά  είναι και αρκετά ενυδατικό.Δεν ξηραίνει τα χείλη και μένει πολλές ώρες χωρίς να φεύγει από το εσωτερικό των χειλιών αλλά όταν φεύγει γίνεται ομοιόμορφα.Η τιμή του είναι μόλις στα 4 ευρώ!

MAC - RETRO MATTE flat out fabulous 

MAC - MATTE please me


Μα πόσο όμορφα τα κραγιόν της Μac! Οι πολλές αποχρώσεις τους, οι υφές, η μυρωδιά, το design...όλα! Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσω δύο! Το flat out fabulous και το please me.Επιλέγω να σας τα δείξω μαζί καθώς είναι και τα δύο ματ και της ίδιας εταιρείας.


Το flat out fabulous έχει μια καταπληκτική φουξ-μωβ απόχρωση που θεωρώ ότι φοριέται όλες τις εποχές! Προσωπικά εγώ το έχω αγαπήσει το συγκεκριμένο! Το φοράω πάρα πολύ συχνά από τότε που το πήρα καθώς μου αρέσει και η σύστασή του και το γεγονός ότι είναι ματ αλλά πάνω από όλα η απόχρωσή του.Θεωρώ ότι έχει μπλε υποτόνους κάτι το οποίο δείχνει πιο λευκά τα δόντια.


Το please me από την άλλη είναι ένα ροζ πολύ πολύ ιδιαίτερο για μένα καθώς δε μπορώ να προσδιορίσω αν είναι ένα ψυχρό ή ζεστό ροζ! Είναι πολύ εύκολο να φορεθεί ακριβώς όπως και ένα nude κραγιόν θα έλεγα.Η τιμή τους είναι στα 19 ευρώ.

Tommy G - Adriana Karebev No.9

Τελειώνοντας θα αναφερθώ σε ένα προϊόν που δε βλέπω να μιλάνε πολύ για αυτό αν και εγώ πιστεύω πως είναι εκπληκτικό.Είναι από τη σειρά της Adriana Karebev και είναι ένα κραγιόν σε μορφή gloss το οποίο όμως στεγνώνει και γίνεται matte.Τα τελευταία 2-3 χρόνια το χρησιμοποιώ non-stop όλο το καλοκαίρι και το έχω κατευχαριστηθεί!


Είναι ένα πολύ πολύ όμορφο φουξομώβ χρώμα και νομίζω ότι σε όσες αρέσουν τα φουξ θα το αγαπήσουν! Από την άλλη πλευρά του κραγιόν υπάρχει ένα διάφανο gloss που αν δε θέλεις ένα ματ αποτέλεσμα το βάζεις και γίνεται πολύ ζουμερό.Κοστίζει περίπου 14 ευρώ.

Αυτά ήταν λοιπόν τα αγαπημένα μου κραγιόν για το καλοκαίρι!Ελπίζω να σας άρεσαν.Θέλω να μου πείτε στα σχόλια αν έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά και αν ναι πώς σας φάνηκε και επίσης να μου πείτε ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο προϊόν για το καλοκαίρι!

Εμείς θα τα πούμε την Τρίτη!

Μέχρι τότε,

Φιλάκια

Νικολέτα!

2 σχόλια: