Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Αγαπημένα Ιουνίου!

Γεια σας γεια σας!!

Αν και αυτή την περίοδο με όλα αυτά που συμβαίνουν κανείς μας δε έχει διάθεση για τίποτα και όλοι έχουμε πολλά πράγματα στο νου μας, εγώ είμαι εδώ για να σας κάνω με τον δικό μου "beauty" τρόπο να ξεχαστείτε παρουσιάζοντάς σας τα αγαπημένα μου για το μήνα Ιούνιο!



Δεν είναι ένα ούτε δύο ούυυτε τρία αλλά 20 πράγματα που έχω να σας δείξω και που με ξετρέλαναν αυτόν τον μήνα! Θα προσπαθήσω να είμαι περιεκτική για να μη βγει τεράστιο το ποστ και..πάμε να ξεκινήσουμε!


Και θα ξεκινήσω με τον τομέα περιποίηση και συγκεκριμένα με το αποσμητικό που χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό και που έχει γίνει το αγαπημένο μου!Δεν είναι άλλο από το NIVEA talc sensation.Είναι σε μορφή roll-on και υπόσχεται 48ωρη αίσθηση δροσιάς στην περιοχή της μασχάλης.Μυρίζει όντως σαν ταλκ (πούδρα Kaolin)  ή κάτι τέτοιο (δεν είμαι καλή στην περιγραφή μυρωδιών!!). Από την προσωπική μου εμπειρία έχω δεi πως όντως το άρωμά του μένει και διατηρεί αυτό το αίσθημα δροσιάς και μετά από 5 ώρες που ήμουν εκτεθειμένη στον ήλιο και περπατούσα στην αγορά.Προσωπικά με έχει αφήσει ευχαριστημένη αρκετά και σίγουρα όταν μου τελειώσει θα το ξαναπάρω!Κοστίζει περίπου 4 ευρώ.


Το λαδάκι της WELLA oil reflections το γνώρισα μέσα από το συνδρομητικό κουτάκι beautytestbox και τη συνεργασία του με τη WELLA.Είναι ένα travel size προϊόν πράγμα που βολεύει πολύ για τις διακοπές, δεν τελειώνει γρήγορα μιας που είναι λαδάκι και χρειάζεται απειροελάχιστη ποσότητα και μυρίζει φανταστικά! Με πολύ λίγη ποσότητα κάνει τα μαλλιά να λάμπουν! Η σύστασή του είναι πολύ ελαφριά δεν είναι πεικτό σαν λαδάκι παρόλο που δίνει τεράστια λάμψη (φαίνεται και στο χέρι μου άλλωστε).Καθώς είναι ένα αρκετά ακριβό προϊόν χαίρομαι που το δοκίμασα αφού είναι ένα εξαιρετικό λαδάκι!Αυτόν τον μήνα το χρησιμοποιούσα κάθε φορά μετά το μπάνιο μου και τα μαλλιά μου μοσχοβολούσαν και έλαμπαν!


Όπου δείτε μάσκες Montagne Jeunese τρέεεξτε να τις πάρετε! Είναι οι καλύτερες μάσκες που έχω δοκιμάσει και πιο συγκεκριμένα αγαπημένη μου για αυτό τον μήνα αλλά και γενικά είναι αυτή με τη ζεστή σοκολάτα και το πορτοκάλι.Με το που την τοποθετείτε στο πρόσωπό σας κατευθείαν μυρίζετε τη σοκολάτα πάνω σας και τη νιώθετε να σας καίει το πρόσωπο (μιας που είναι self-heating). Την αφήνετε 10-15 λεπτά και ξεπλένεται με άφθονο νερό.Το αποτέλεσμα είναι εμφανές! Η επιδερμίδα γίνεται βελούδινη και καθαρίζει.Κοστίζουν 2,80 αλλά πιστέψτε με δε τελειώνουν με τίποτα! Αυτό το φακελάκι το έχω χρησιμοποιήσει 4 φορές και έχει για άλλες 2 χρήσεις τουλάχιστον!


Αυτά τα μανό έχουν γίνει τα αγαπημένα μου για δύο λόγους! Ο πρώτος είναι το υπέροχο χρώμα και η καταπληκτική απόδοση και ο άλλος ότι είναι ημιμόνιμα αλλά χωρίς φουρνάκι! Ναι καλά ακούσατε χωρίς φουρνάκι! Στεγνώνουν με το φως του ηλίου.Τι ποιο καλοκαιρινό από αυτό?! Τα μανό από GRIGI cosmetics είναι ιδανικά για το καλοκαίρι καθώς δεν έχετε να σκέφτεστε ότι το μανικιούρ χάλασε από τη θάλασσα ή από το οτιδήποτε και στεγνώνουν με τον ήλιο μέσα σε 3 λεπτά! Μπορείτε να τα βρείτε σε πάρα πολλές αποχρώσεις στο site του Cherrybox στην τιμή των 3,95. Μένουν αξιοπρεπέστατα στα νύχια τουλάχιστον 2 εβδομάδες (για ένα λιπαρό νύχι σα το δικό μου) αλλιώς μέχρι και έναν μήνα!


Τώρα θα μου πείτε καλά τι αγαπημένο μπορεί να ήταν μια μικρή βούρτσα από τα H&M? Κι όμως! Τη συγκεκριμένη βούρτσα την πήρα μόνο και μόνο γιατί μου άρεσε εξωτερικά και χωρίς να έχω ακούσει κάτι για αυτήν όμως είναι εξαιρετική! Είναι σε μικρό μέγεθος ότι πρέπει για ένα νεσεσέρ και ξεμπερδεύει απίστευτα εύκολα τα μαλλιά και χωρίς να πονάει.Εμένα προσωπικά με βολεύει πολύ η λαβή του για το βούρτσισμα τω μαλλιών μου και για την τιμή των 3 ευρώ είναι πραγματικά απίθανη!


Αυτό το eyeliner το βρήκα στο περιοδικό glitter.Να πω την αλήθεια δε περίμενα να είναι καλό σαν eyeliner αλλά διαψεύστηκα εντελώς! Δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει eyeliner σε αυτή τη μορφή με το πινελάκι και δε περίμενα να με βολέψει όμως έκανα λάθος! Από την πρώτη κιόλας χρήση διαπίστωσα πόσο εύχρηστο ήταν και πόσο έντονο χρώμα είχε! Χρειάζεται βέβαια να σκουπίσετε λίγο το πινελάκι γιατί βγαίνει αρκετό προϊόν αλλά πέρα από αυτό είναι εξαιρετικό.Να σημειώσω πως το πινελάκι του δεν είναι τρίχινο αλλά μονοκόμματο (μάλλον σιλικονένιο) κάτι το οποίο διευκολύνει πολύ γιατί δε πετάγονται τριχούλες που θα μπορούσαν να μουτζουρώσουν το μάτι.Δεν ξέρω την ακριβή τιμή του αλλά σίγουρα είναι αρκετά οικονομικό μιας που τα προϊόντα Golden rose είναι πολύ προσιτά.Και επειδή σίγουρα θα το ξανααγοράσω όποια το έχει δει σε κάποιο κατάστημα ας με ενημερώσει!


Πάμε τώρα σε ένα setting spray.Το συγκεκριμένο μου δόθηκε η ευκαιρία να το δοκιμάσω μέσα από το glowbox του Φεβρουαρίου (το οποίο μου είχε αρέσει και πάρα πολύ)! Σύμφωνα με το μενού του κουτιού κοστίζει 16 ευρώ.Μου άρεσε αρκετά χρειάζεται πολύ λίγη ποσότητα οπότε πιστεύω πως θα μου κρατήσει και πολύ καιρό! Τον Ιούνιο το χρησιμοποίησα αρκετά καθώς με αυτό έβρεχα τα πινέλα μου όταν ήθελα να χρησιμοποιήσω κάποια shimmery σκιά και να την κάνω πιο έντονη αλλά και για να ψεκάσω το πρόσωπό μου στο τέλος του μακιγιάζ μου για να κρατήσει.Δε μπορώ να πω ότι έχει και μεγάλη διαφορά στη διάρκεια του μακιγιάζ αλλά μιας που το χρησιμοποιούσα για τις σκιές μου σε καθημερινή σχεδόν βάση δε μπορούσε να μη μπει στα αγαπημένα.


Το κραγιόν που έλιωσα αυτό το μήνα είναι το flat out fabulous από MAC! Είναι ένα υπέροχο φουξομώβ ματ κραγιόν με καταπληκτική απόδοση! Περισσότερες πληροφορίες για αυτό θα βρείτε στο blogpost που έκανα με τα αγαπημένα μου κραγιόν για το καλοκαίρι εδώ


Να το και το πολυσυζητημένο foundation της l'oreal! Το infalliable 24H-MATTE είναι από τα καλύτερα foundation αν όχι το καλύτερο που έχω χρησιμοποιήσει! Εγώ έχω έχω την απόχρωση 11 Vanilla και είναι ακριβώς η απόχρωση του δέρματός μου. Για αρκετό καιρό αυτή η απόχρωση ήταν sold-out στα hondos center και μόλις το βρήκα το άρπαξα χωρίς καν να το σκεφτώ! Το έχω δοκιμάσει και χωρίς primer και μένει πολλές ώρες στο πρόσωπο χωρίς να χρειάζεται ανανέωση.Δε βγάζει καθόλου λιπαρότητα είναι εντελώς ματ δε χρειάζεται πούδρα από πάνω καθώς το τελείωμά του είναι πουδρένιο και φυσικά η αποδοσή του είναι πολύ καλή με μία μόνο στρώση.Δε χρειάζεται ούτε concealer!Η τιμή του στα 13 ευρώ.



Τις αγαπημένες μου mascara που δε λένε με τίποτα να τελειώσουν είπα να σας τις δείξω μαζί! Η πρώτη λοιπόν που είναι και τεράστια είναι της manhattan η supersize false lash look mascara.Είναι στα 12ml πραγματικά ΤΕΡΑΣΤΙΑ! Το βουρτσάκι της είναι τρίχινο και πολύ πολύ χοντρό αλλά με δυνατότητα να πιάνει ακόμα και τις πιο μικρές βλεφαρίδες.Είναι καμπυλωτό δίνει απίστευτο όγκο και κοστίζει μόνο 5 ευρώ! Σας την προτείνω ανεπιφίλακτα! Η δεύτερη είναι η miss manga mega volume mascara από τη l'oreal.Η συγκεκριμένη δίνει και όγκο και μήκος και προσδίδει ένα δραματικό εφέ στις βλεφαρίδες.Το βουρτσάκι της είναι τρίχινο και κωνικό και πολύ πολύ εύχρηστο για την τοποθέτηση mascara.Κοστίζει 13 ευρώ.


Η apivita είναι πολυαγαπημένη μάρκα σε όλους! Όταν πρωτοδοκίμασα αυτό το scrub το μόνο που είπα ήταν ουαου! Είναι ένα scrub ήπιας απολέπισης με βερίκοκο.Έχει μικρούς κόκκους είναι πολύ φιλικό ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα και πραγματικά το αγάπησα! Να ναι καλά η Βάνα και το δεύτερο κουτί της από το cherrybox για άλλη μια φορά! Μπορείτε να το βρείτε περίπου στα 12 ευρώ.


Καιρό ήθελα να δοκιμάσω το ξεβαφτικό αυτό από τα sephora γιατί είχα ακούσει πολύ καλά λόγια! Αυτόν τον μήνα το κατευχαριστήθηκα! Ξεβάφει τα νύχια πάρα πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά και χωρίς καθόλου τρίψιμο.Είναι βέβαια λιγάκι τσιμπημένο αφού κοστίζει 9 ευρώ αλλά νομίζω πως με την προσφορά του 1+1 που έχει η vodafone και αγοράζοντας και κάποιο άλλο προϊόν συμφέρει πολύ!


Το bronze and glow kit από w7 έγινε δικό μου μέσα στο μήνα και κατάφερε να μπει στα αγαπημένα! Είναι ένα kit με ένα bronzer με λίγο shimmer και ένα highlighter ιδανικά για το καλοκαίρι.


Έχουν καταπληκτική απόδοση και το έχω αγαπήσει αυτό το kit! Η τιμή του είναι στα 7 ευρώ!



Τα πινέλα αυτά τα χρησιμοποίησα non-stop καθημερινά αυτόν τον μήνα και τα έχω κατευχαριστηθεί! Το πρώτο είναι το πιο διάσημο blending brush από MAC το 217.Αν και τσιμπημένο αρκετά στην τιμή του (24 ευρώ) κάνει το μακιγιάζ των ματιών παιχνιδάκι! Το ανακάτεμα των σκιών γίνεται πάρα πολύ εύκολο και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.Από την άλλη το setting brush από real techniques (με συγχωρείται που είναι βρώμικο αλλά χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσω) είναι ένα πινελάκι ιδανικό για το σετάρισμα του concealer κάτω από τα μάτια και για την τοποθέτηση του highlighter στα ζυγωματικά! Δεν μαδάει είναι αρκετά φουντωτό απίστευτα μαλακό και πάρα πολύ εύχρηστο!


Εδώ και πολύ καιρό ήθελα να αποκτήσω προϊόντα Victoria's Secret αλλά στη Θεσσαλονίκη δεν υπήρχε κάποιο σημείο πώλησης.Την Άνοιξη, ένα κατάστημα καλλυντικών στην Παλαιών Πατρών το Beaumonde έφερε μια αρκετά μεγάλη γκάμα body mist και body lotion της victoria's secret στην τιμή των 12,50 ευρώ! Αυτόν τον μήνα χρησιμοποίησα το pure seduction.Μυρίζει τσιχλόφουσκα, η μυρωδιά του μένει για ώρες στο δέρμα και είναι πάρα πολύ ενυδατικό.Το χρησιμοποιώ και μετά το ξύρισμα και έχω δει μεγάλη διαφορά στα πόδια μου καθώς μειώθηκαν κατά πολύ οι κοκκινίλες.


Το Cherrybox και η Βάνα τελικά ευθύνονται για πολλά αγαπημένα μου για αυτό τον μήνα! Η NATURA SIBERICA είναι μία εταιρία με φυσικά προϊόντα, καθόλου parabens με 4 πιστοποιήσεις και πολύ προσιτή! Η συγκεκριμένη μάσκα μαλλιών είναι σε τεράστια ποσότητα.Χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα για το κάθε λούσιμο άρα θα κρατήσει πολύ καιρό! Την βάζετε στα μαλλιά σας μετά το λούσιμο και την αφήνετε 5-7 λεπτά και μετά τα ξεπλένετε.Θα δείτε ένα υπέροχο αποτέλεσμα στα μαλλιά σας.Τα κάνει πολύ απαλά και λαμπερά χωρίς να τα λαδώνει καθόλου.Αυτόν τον μήνα την χρησιμοποίησα αποκλειστικά και παρατήρησα επίσης πως κρατά ζωντανό το χρώμα στα βαμμένα μαλλιά.


Τελευταίο λοιπόν, και το πιο αγαπημένο μου για αυτό το μήνα ήταν το contour kit από anastasia beverly hills!Έλεγα τι στο καλό θα ρθει δε θα ρθει στην Ελλάδα.. και ήρθε τον προηγούμενο μήνα και το πιο τέλειο ήταν πως ήταν δώρο από το αγόρι μου! Βγαίνει σε 2 αποχρώσεις την light και τη medium.Εγώ έχω τη light.


Αποτελείται από 3 ανοιχτόχρωμες και 3 σκουρόχρωμες πούδρες εξαιρετικής απόδοσης.Είναι ότι πρέπει για το σετάρισμα του concealer κάτω από τα μάτια και για τα κοψίματα στο πρόσωπο γενικώς δηλαδή για το contouring! Η τιμή που θα το βρείτε στα sephora είναι στα 54,90.

Αυτά λοιπόν ήταν τα αγαπημένα μου για τον μήνα Ιούνιο.Το ξέρω ήταν πολλά και σας κούρασα και με συγχωρείτε για αυτό αλλά καθότι αγαπημένα ήθελα να τα δείτε όλα μαζί.Θα χαρώ πολύ να δω τα σχόλια σας σε σχέση με τα προϊόντα αυτά, αν έχετε δοκιμάσει κάποιο αν θα θέλατε κάποιο review και φυσικά να μου πείτε το δικό σας αγαπημένο για αυτό τον μήνα!

Μέχρι την επόμενη Τρίτη

Φιλάκια, 
Νικολέτα!

2 σχόλια:

  1. Από αυτά έχω κι εγώ την Miss Manga Mascara, την οποία την λατρεύω. Είχε πέσει στα χέρια μου ένα δείγμα του Infallible Foundation και από τότε είναι στην wishlist μου! Πολύ όμορφο post :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή