Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Glowbox June Anniversary Box

Γεια σας γεια σας!!

Το πρώτο δικό μου λοιπόν ποστ είναι εδώ!! Εγώ είμαι η Νικολέτα και μαζί θα μοιραζόμαστε τα ενδιαφέροντα και τις απόψεις μας γύρω από την ομορφιά και τη μόδα αλλά θα ασχολούμαστε επίσης και με άλλα θέματα όπως υγεία,hobby,μαγειρική,ταινίες...και ό,τι άλλο τραβάει η ψυχή μας να πούμε!! 



Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για το Glowbox του Ιουνίου! Μόλις μου ήρθε email ότι ανοίγουν οι συνδρομές μπήκα να το παραγγείλω! Και αυτό για δύο λόγους.Πρώτον γιατί ήταν επετειακό και ήξερα ότι θα βγει γρήγορα sold out, και δεύτερον γιατί θα υπήρχε μέσα στο κουτί το πολυσυζητημένο bio-oil που ήθελα τόσο να δοκιμάσω! Πάμε όμως να δούμε ένα ένα όλα τα πραγματάκια που ήταν μέσα στο κουτί αυτού του μήνα!


Και θα ξεκινήσω με τον πάτο του κουτιού μου! Αρχικά λοιπόν, μέσα στο επετειακό Glowbox βρήκα τις τρεις αυτές μάσκες και scrub από Εrre Due.Έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια για τις μάσκες της συγκεκριμένης εταιρίας και ήθελα να τις δοκιμάσω κάποια στιγμή! Από τα αριστερά προς τα δεξιά λοιπόν η πρώτη είναι μία μάσκα θρέψης & αναδόμησης  με πεπτίδια και βούτυρο καριτέ, η δεύτερη είναι μια μάσκα για βαθύ καθαρισμό που ενδείκνυται για μικτά/λιπαρά δέρματα και είναι με πράσινη άργιλο (το καλύτερο συστατικό για αυτή τη δουλειά) και μαύρο κύμινο. Τέλος, το τελευταίο φακελάκι είναι ένα scrub για λάμψη και αναζωογόνηση για όλα τα δέρματα με κόκκους κερασιού και βιταμίνη Ε.


Το επόμενο φακελάκι που βρήκα, ήταν ένα δειγματάκι λοσιόν after sun για πρόσωπο και σώμα από την γαλλική εταιρία Nuxe! Το συγκεκριμένο επανορθώνει και επαναφέρει το δέρμα από τις ακτίνες του ηλίου και μεγαλώνει τη διάρκεια του μαυρίσματος.Χαίρομαι πολύ για το συγκεκριμένο καθώς είναι κάτι που θα χρησιμοποιήσω σίγουρα στις διακοπές μου και είναι βολική και πρακτική η συσκευασία του για το νεσεσέρ μου.Επιπλέον, επιτέλους θα δοκιμάσω και αυτή την εταιρία!!

Επόμενο προϊόν ήταν το body milk από messinian spa!Η messinian spa είναι μια ελληνική εταιρία η οποία έχει φανταστικά προϊόντα σε πολύ προνομιακές τιμές.Το συγκεκριμένο αποτελείται από αγνό ελαιόλαδο Καλαμάτας, ρόδι και μέλι,άκρως φυσικό δηλαδή!Ενυδατώνει, αναζωογονεί και είναι αντιοξειδωτικό! Η συγκεκριμένη συσκευασία είναι και αυτή travel size καθώς είναι στα 55ml.Σίγουρα θα είναι και αυτό πολύ πρακτικό για ένα καλοκαιρινό νεσεσέρ και ίσως και αυτό να σκεφτόταν το Glowbox, αλλά θεωρώ πώς θα μπορούσε να μπει και το full size στα 200ml  μιας που δεν είναι και κανένα ακριβό προϊόν για να βγει μεγάλη η αξία του κουτιού. (τιμή full size: 5,90)

To μοναδικό full size προϊόν του κουτιού (και ο λόγος που το παράγγειλα εδώ που τα λέμε) ήταν το bio-oil! Το bio-oil είναι ένα θαυματουργό λαδάκι που περιποιείται ραγάδες, ουλές,ανομοιόμορφη χροιά δέρματος,αφυδατωμένη επιδερμίδα, ακόμα και τα σημάδια γήρανσης. Όποιος το έχει χρησιμοποιήσει έχει πει τα καλύτερα για αυτό και όχι άδικα.Δεν είναι ούτε πολύ πηκτό ούτε πολύ αραιό σαν λαδάκι,μυρίζει υπέροχα και απορροφάται πολύ πολύ γρήγορα!Είναι στα 60ml και η τιμή του είναι στα 10,95!

Συνεχίζουμε με ένα κραγιονάκι σε mini μέγεθος από Jane Iredale.Είναι από τη σειρά Just Kissed Lip & Cheek Stain.Έχω ξανατύχει κραγιόν από αυτή την εταιρία στο glowbox του Ιανουαρίου και μου είχε αρέσει αρκετά. Τα συγκεκριμένα κραγιόν κρατάνε για ώρες δεν είναι matte και είναι αρκετά ενυδατικά. Το συγκεκριμένο μπορώ να πω πως είναι περισσότερο από το άλλο που έχω στη συλλογή μου καθώς εκείνο ήταν και της σειράς lip plumper.
Σαν πρώτη όψη φαίνεται ένα πολύ ιδιαίτερο neon πορτοκαλί χρώμα που δεν είναι και ιδιαίτερα φορέσιμο.
 Όμως, τo swatch στο χέρι μου αποδεικνύει ότι μιλάμε για μια πολύ απαλή πορτοκαλί και ενυδατική απόδοση.Καθώς όμως διάβασα πως το συγκεκριμένο κραγιόν έχει την ιδιότητα να προσαρμόζει το χρώμα του ανάλογα με τον τύπο δέρματος είδα πως όντως αλλάζει και στα δικά μου χείλη βγαίνει ένα πολύ απαλό ροζ σκούρο! Ουσιαστικά σκουραίνει 1-2 τόνους το χρώμα των χειλιών μου.Μου άρεσε αρκετά  παρόλο που είναι σε mini μέγεθος αφού το full size κοστίζει 26 ευρώ και πιστεύω πως είναι δύσκολο ακόμα και αυτό το μικρό να το τελειώσω γρήγορα.

Το τελευταίο προϊόν του κουτιού μου ήταν ένα ξηρό σαμπουάν batiste! Όχι όχι δεν ήταν στην full size συσκευασία του απλώς αυτή τη στιγμή η travel size ταξιδεύει μαζί με την αδερφή μου και μιας που είχα στο κουτί την ίδια μυρωδιά με αυτό που έχω ήδη αγοράσει είπα να σας δείξω το μεγάλο! Τα ξηρά αυτά σαμπουάν ήρθαν πρόσφατα στην Ελλάδα και υπάρχουν αποκλειστικά στα hondos center.Από όσο γνωρίζω βέβαια υπάρχουν διάφορα καταστήματα στην Αθήνα όπως πχ ο Χαρμάνης καθώς και διάφορα ελληνικά e-shops από τα οποία μπορείτε να τα προμηθευτείτε. Υπάρχουν σε διάφορες μυρωδιές καθώς επίσης και ειδικά για μελαχρινές κοπέλες.Απορροφούν τη λιπαρότητα, αφαιρούν τη θαμπάδα από τα μαλλιά και τα κάνουν να φαίνονται πιο αξιοπρεπή σε μια bad hair day! Στο μενού του glowbox έλεγε ότι το full size προϊόν κοστίζει 10,95 πράγμα το οποίο δεν ισχύει και όταν το είδα δε μπορούσα να καταλάβω γιατί να βάλανε αυτή την τιμή.Σύντομα όμως, μας ενημέρωσαν μέσω της σελίδας τους στο facebook πως ήταν ένα τυπογραφικό λάθος και πως η πραγματική τους τιμή είναι στα 3,95!! 
 Τέλος,έξω από το κουτάκι μου υπήρχε μια χάρτινη καρτέλα με αυτό το δειγματάκι από το καινούριο perfect mat foundation από την erre due που τώρα τελευταία βλέπω συνεχώς στην τηλεόραση διαφήμιση για αυτό! Έχει SPF 30 κάτι που είναι πολύ καλό τώρα για το καλοκαίρι αφού πρέπει να προστατεύουμε το πρόσωπό μας από τις ακτίνες του ηλίου. Είναι στην απόχρωση 03 vanilla spice και είναι oil free.Ελπίζω να μαυρίσω και να μπορέσω να το φορέσω αλλιώς ίσως είναι σκούρο για εμένα.

Αυτά λοιπόν ήταν τα πραγματάκια που είχε το επετειακό Glowbox Ιουνίου.Εμένα προσωπικά με δίχασε.Από την μια είχε πολύ ωραίες εταιρίες που  ήθελα πολύ να δοκιμάσω από την άλλη όμως θεωρώ ότι για επετειακό glowbox θα μπορούσε να είναι καλύτερο.Ίσως αν κάποια από τα προϊόντα ήταν full size, εκτός από το ένα που ήταν ήδη, να ήμουν πιο ικανοποιημένη. Σαν μηνιαίο κουτί ήταν πολύ καλό αλλά κατά τη γνώμη μου δε τηρούσε της προδιαγραφές ενός  επετειακού κουτιού.

Πείτε μου τη άποψή  σας για το περιεχόμενο του κουτιού καθώς επίσης αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα αν σας άρεσε και αν θα θέλατε να κάνω  review σε κάποιο από αυτά.

Ανανεώνω το ραντεβού μου για την επόμενη τρίτη μέχρι τότε...

Φιλάκια,
Νικολέτα!

5 σχόλια:

  1. Να κάνω και το πρώτο πρώτο σχόλιο. Πρώτον, εύχομαι το blog σας να ανέβει ψηλά και να γίνει από τα πιο διάσημα blog τουλάχιστον της χώρας μας, μιας που συνδυάζετε θέματα που αφορούν και άντρες και γυναίκες. Δεύτερον, αγαπάω τον τρόπο που γράφεις ήδη. Τρίτον, σου έχω πει πόσο μ'αρέσουν τα νύχια σου, αν και σε ζηλεύω σε λίγο γι'αυτό :P
    Καλή αρχή κορίτσιααααα ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγγελική μουυ σε ευχαριστούμε πολύ!!!Πραγματικά εύχομαι να ακουστεί η ευχή σου! Όσο για τα νύχια σχεδιάζω να κάνω ένα nail care routine και τα αγαπημένα μου μανό αν ενδιαφέρεσαι stay tuned ;)

      Διαγραφή
  2. Οοο το κορίτσι μας... Νικολέτα μου καλή αρχή να έχετε.. Εύχομαι να τα πάτε τέλεια!!! Αν χρησιμοποιησεις το batiste για λιπαρά μαλλιά θέλω να μου πεις αν όντως κάνει την δουλειά που λένε... Περιμένω απάντηση φιλιά... (ειρήνη από δασολογια 😉)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειρήνη μουυ σε ευχαρστούμε πολύ! Πολύ σύντομα θα κάνω review πάνω στο συγκεκριμένο προϊόν μόλις έχω πλήρη άποψη για αυτό.Μείνε συντονισμένη λοιπόν ;)

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή