Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Προϊόντα Αποτυχίες!

Γεια σας γεια σας!!!

Τι κάνετε??? Έχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε αλλά η σχολή τελευταία είναι πολύ πιεστική και σχεδόν όλη μέρα είμαι εκεί..Σήμερα όμως που ξέκλεψα λίγο χρόνο είμαι εδώ και θα μιλήσουμε για τα προϊόντα αποτυχίες για εμένα!

Να διευκρινίσω πως τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν άρεσαν σε εμένα και θα εξηγήσω και τους λόγους παρακάτω αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν ταιριάζουν σε κανέναν καθώς δεν έχουμε όλοι τα ίδια χαρακτηριστικά.

Πάμε λοιπόν όμως να ξεκινήσουμε!!






Θα ξεκινήσω με πινέλα και το πρώτο που έχω να σας δείξω αυτό το πινέλο πούδρας που μπορείτε να δείτε.Δε γνωρίζω ποιας εταιρίας είναι.Το προμηθεύτηκα από τα Hondos Center και ψάχνοντας για το πιο οικονομικό πινέλο βρήκα αυτή την εταιρία.Το συγκεκριμένο λοιπόν πινέλο πούδρας, άρχισε να μου μαδάει πριν καν το πλύνω πρώτη φορά.Πετάνε τριχούλες γενικά γύρω γύρω και είναι πάρα πολύ τραχύ και σκληρό σε σημείο να μη μπορώ να το ακουμπήσω στο πρόσωπό μου.Από την ίδια εταιρία δοκίμασα και ένα πινέλο foundation αλλά με εκείνο έμεινα αρκετά ευχαριστημένη για την τιμή του οπότε δε θεωρώ πως όλα τα πινέλα της εταιρίας δεν είναι καλά.


Προχωράω με πινέλα και έχω να σας δείξω ένα πινέλο βεντάλια από την εταιρία Oriflame.Όταν είδα πριν από χρόνια αυτό το πινέλο στον κατάλογο της Oriflame ενθουσιάστηκα και ήθελα πολύ να το αποκτήσω.Όταν το έπιασα στα χέρια μου είδα ένα μεταξένιο στην υφή πινέλο που είχε μπεζ τριχούλες και στο τελείωμα γινόταν μαύρες.Από το πρώτο όμως κιόλας πλύσιμο μάζεψε, έγινε σκληρό και τραχύ και άρχισε να μου μαδάει.


Άλλο ένα πινέλο της Oriflame που με απογοήτευσε ήταν αυτό του ρουζ.Και αυτό όπως και τα δύο προηγούμενα είναι πάρα πολύ τραχύ και ανατριαχιάζω μόνο που το ακουμπάω.Προσπαθώ να τα κάνω λίγο πιο μαλακό βάζοντας λαδάκι μαλλιών κατά το πλύσιμο αλλά δυστυχώς δεν γίνεται κάτι.


Το τελευταίο λοιπόν πινέλο που έχω να σας δείξω είναι το Kabuki Brush από τα Sephora.Είναι ένα πινέλο που ήθελα πολύ να αποκτήσω εξαιτίας του εκθαμβωτικού χρώματός του αλλά και εξαιτίας της τεχνοτροπίας του που ανοίγει και γίνεται εξαιρετικό για contouring.Κόστιζε 10 ευρώ και δε μπορώ να πω ότι με απογοήτευσε όπως τα προηγούμενα αλλά το περίμενα πάρα πολύ μαλακό ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει.Δεν είναι τόσο τραχύ αλλά και πάλι δε θεωρώ πως είναι πολύ καλή η ποιότητά του.Παράλληλα, κατά το πλύσιμο χάνει αρκετό από το χρώμα του.


To μοναδικό προϊόν περιποίησης που έχω να σας δείξω είναι ένα σαμπουάν για τα μαλλιά από την εταιρία Fresh Line.Το συγκεκριμένο το δοκίμασα από ένα κουτί του Glowbox στο παρελθόν.Είναι της σειράς Polyhmnia και αφορά ταλαιπωρημένα μαλλιά.Καθώς λοιπόν τα δικά μου μαλλιά είναι αρκετά ταλαιπωρημένα ανυπομονούσα να το δοκιμάσω.Αρχικά, σε ένα μακρύ μαλλί ειδικά, όπως το δικό μου, χρειάζεται πάρα πολύ ποσότητα καθώς δε κάνει καθόλου αφρό.Επίσης, μετά το διπλό μου λούσιμο, ενώ περίμενα τα μαλλιά μου πολύ απαλά, αντιθέτως ήταν πολύ θαμπά και καθόλου μαλακά.


Προχωράω τέλος σε προϊόντα μακιγιάζ και έχω να σας δείξω μια διπλή σκιά από την Avon.Είναι της σειράς color trend και είναι στην απόχρωση Sweet Temptation. Όπως μπορείτε να δείτε και από τα swatches, οι σκιές δεν έχουν καθόλου απόδοση, δε γράφουν καθόλου στο μάτι, είναι αναιπαίσθητες.


Για πολύ καιρό έψαχνα ένα drugstore concealer σε μορφή stick.Σε μία βόλτα μου λοιπόν στα Hondos Center βρήκα το συγκεκριμένο της Manhattan.Είναι στην απόχρωση 1 Naturelle.Δυστυχώς, όμως δε με ενθουσίασε.Το θεωρώ αρκετά σκληρό, καθόλου φωτεινό και όσον αφορά την κάλυψη (για το οποίο άλλωστε το ήθελα), δεν καλύπτει τίποτα!Την στιγμή που το τοποθετείς είναι μια χαρά και μετά από 5 λεπτά έχει εξαφανιστεί σαν να μη το έβαλες ποτέ στο πρόσωπό σου.



Ο λόγος που αγόρασα το Calligraph Ultra Slim Eyeliner Pen από την Catrice ήταν το εξαιρετικά λεπτό του πινελάκι για λεπτή και προσεγμένη γραμμή. Παρόλ'αυτά με απογοήτευσε το γεγονός ότι δεν γράφει.Πρέπει να το περάσεις πολλές φορές από το ίδιο σημείο για να γράψει και πάλι βγάζει ένα πολύ αχνό μαύρο όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.


Τέλος, από την εταιρία Victoria Silk Touch των Jumbo αγόρασα αυτή τη BB Cream.Λέει πως είναι με αβοκάντο και aloe vera.Υπάρχει μόνο σε δύο αποχρώσεις και εγώ πήρα την Light.Κοστίζει 2 ευρώ.Είναι πολύ παχύρευστη και δύσκολη να απλωθεί στο πρόσωπο.Δεν έχει καθόλου κάλυψη και μετά την εφαρμογή της, το πρόσωπο κολλάει.Αν σκέφτεστε να τη δοκιμάσετε δε θα σας το πρότεινα.

Αυτά λοιπόν ήταν τα πραγματάκια που με απογοήτευσαν.Ελπίζω αυτό το άρθρο να ήταν αρκετά βοηθητικό και ενημερωτικό για εσάς.Αν έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα πείτε μου και τη δική σας άποψη.

Θα τα πούμε σύντομα με ένα καινούριο άρθρο.

Να περνάτε καλά,

Φιλάκια,

Νικολέτα

Φωτογράφος: Alexandra Fakiri Photography




4 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο και ενδιαφέρον post, δεν έχω δοκιμάσει κανένα από τα παραπάνω προϊόντα...

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το shampoo της Fresh Line το είχα και εγώ μαζί με τη μαλακτική κρέμα. Καμία βελτίωση στο μαλλί μου και τελείωσε πολύ γρήγορα γιατί χρειάζομαι πολύ ποσότητα όπως και εσύ λόγω του μεγάλου μήκους μαλλιών. Σαν σκέψη το Kabuki από Sephora είναι πολύ έξυπνο . Είναι πολύ μεγάλο θέμα οι τρίχες . Δεν πειράζει έπαθες και έμαθες και μάζι με σένα και εμείς. Για αυτό αγαπώ τα blog. Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή