Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Empties June 2015 Vol 1

Hello ladiessss,



   Το σημερινό μου θέμα  είναι τα Empties! Πραγματικά έχω τόσα άδεια προϊόντα… που γεμίζεις ολόκληρο συρτάρι. Φυσικά δεν μαζεύτηκαν μέσα σε έναν μήνα- τα καλά κόποις κτώνται, σε αυτήν την περίπτωση και κακά-, αλλά επειδή δεν το κόβω να φτάσουν σε ένα ποστ, θα μπουν σε δύο parts!! Στο part #1 θα έχει κάμποσα, ενώ στο part #2 τα υπόλοιπα . Κάποια από αυτά τα έχω αγοράσει, κάποια ήταν δώρο, κάποια δείγματα και κάποια τα έχω ‘’βουτήξει’’ από to νεσεσέρ της μαμάς  μου, επειδή έπρεπε να τα δοκιμάσω… μιλάμε για μανία  (no shame on that…!). Υπάρχουν πράγματα που λάτρεψα, μίσησα, που ήταν ουδέτερα ή που και ακόμα με δίχασαν.


   Ιδού το απόθεμα της τρέλας (το οποίο συνεχίζεται)…





   Ας τα πάρουμε λοιπόν ένα προς ένα !





Nivea Θρεπτικό Γαλάκτωμα- Body Milk

   Λοιπόν αυτό το γαλάκτωμα ισχυρίζεται πως ενεργοποιεί τα κανάλια ενυδάτωσης της επιδερμίδας, μειώνει την ξηρότητα, προσφέρει λεία επιδερμίδα χάρη στο αμυγδαλέλαιο που περιέχει και είναι για ξηρές έως πολύ ξηρές επιδερμίδες. Συμφωνώ στο γεγονός ότι ενυδατώνει σε έναν τάδε καλό βαθμό το δέρμα, μυρίζει ευχάριστα(εντάξει όχι και τσιχλόφουσκα), σε περίπτωση που το χρησιμοποιείς καθημερινά βλέπεις πιο σίγουρα αποτελέσματα και είναι συμπαθητικό. Μου άρεσε και έκανε δουλειά, ίσως κάποια στιγμή να το ξαναγόραζα, αλλά δεν με ξετρέλανε για να είμαι ειλικρινής. Και το λέω αυτό από την άποψη ότι θα μπορούσε να είναι πιο ενυδατικό μίγμα από την στιγμή που είναι για πολύ ξηρές επιδερμίδες(φανταστείτε που εγώ έχω κανονική!).


Apivita Body Nourish ( Body cream for dry skin with almond and lavender)

   Στο συγκεκριμένο γράφει, ότι  το αμυγδαλέλαιο, το λάδι ελιάς και το αβοκάντο που περιέχει, ενυδατώνουν, θρέφουν και διατηρούν την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Το μέλι και η αλόη καταπραΰνουν και ενυδατώνουν, ενώ το αιθέριο έλαιο λεβάντα και νέρολι απομακρύνουν το άγχος. Επιπλέον είναι 89% από φυσικά συστατικά.

   Είναι η δεύτερη φορά που το αγόρασα και κατά την ταπεινή μου γνώμη εδώ μιλάμε για επίγεια μυρωδιά! Η μόνη body cream που μου έχουν κομπλιμεντάρει φίλοι και σχέση όταν την φορούσα + το γεγονός ότι είναι κατά το πλείστον με φυσικά συστατικά, ενώ οι περισσότερες είναι τίγκα στα χημικά. Ενυδατώνει αρκετά, απλά θεωρώ ότι κάθε φορά πρέπει να παίρνεις μεγάλη ποσότητα για το δέρμα σου και αυτό είναι κάτι αρνητικό μιας και που σου τελειώνει η κρέμα στο τσακ! Χαλαρώνει λόγω της μυρωδιάς αλλά δεν στέλνει και σε νιρβάνα φάση… Με συνεπήρε και θα το ξαναγοράσω στα σίγουρα για τρίτη συνεχόμενη φορά.


Jergens Skin Smoothing Lotion

   Η αλήθεια είναι ότι αυτή την λοσιόν μου την έφεραν από Αμερική, αν δεν κάνω λάθος Ελλάδα δεν παίζει να έχουμε αυτή την μάρκα, όποτε είναι κάπως tricky να την βρείτε- το ίδιο και εγώ για δεύτερη φορά. Η σειρά Jergens περιλαμβάνει γαλακτώματα σε τρεις κλίμακες ενυδάτωσης: για ξηρό, πολύ ξηρό και έξτρα(πάρα πολύ) ξηρό. Στη ετικέτα του γράφει πως  το περιεχόμενο του απολεπίζει τις σκληρές νιφάδες του δέρματος που δεν είναι ορατές με γυμνό μάτι, ενυδατώνει βαθιά, καθώς περιέχει Α, Β υδροξύ και βιταμίνη Ε.

   ΤΟ Λ-Α-Τ-Ρ-Ε-Ψ-Α…! Κυριολεκτικά δεν υπάρχουν λόγια για αυτή την ‘’θαυματουργή’’ λοσιόν. Δεν ξέρω αν φταίει το ότι είναι για πάρα πολύ ξηρή επιδερμίδα, το δικό μου δέρμα πάντως είναι σαν δέρμα μωρού. Απορροφάται τελείως  μέσα ένα 5λεπτο, δεν είναι κολλώδης, ούτε λιπαρή, η μυρωδιά είναι καλή και δροσίζει απίστευτα. Ειδικότερα, σε εμένα έκανε εξαιρετική δουλειά ακόμα και όταν είχα καεί από τον ήλιο. Αυτό το γαλάκτωμα απλά το χρειάζομαι στην ζωή μου, τα λόγια είναι περιττά !




Johnsons baby bedtime oil

   Ένα ακόμα αγαπημένο προϊόν που δεν σταματώ να αγοράζω! Η χρήση του προορίζεται για να βοηθά τα μωρά να κοιμηθούν καλύτερα… πιστεύω ότι μέχρι και ταύρο μπορεί να χαλαρώσει. Τόσηηηη η πίστη μου σε αυτό το λαδάκι. Τι να πρωτοπώ, πέρα το ότι μυρίζει τρελά υπέροχα, ενυδατώνει σε βάθος, χαρίζει λάμψη και υγεία στην επιδερμίδα… και ναι το bedtime oil σε στέλνει σε νιρβάνα φάση! Φυσικά οι χρήσεις του άπειρες: στην παραλία(μαζί με το αντηλιακό για να μην τηγανίσουμε το δέρμα μας girl), μετά από το ντους, μετά από το ξύρισμα, στις παρανυχίδες και σε πολλά άλλα που θα τα αναφέρω σε επόμενο άρθρο. Το top προϊόν μου!


La Roche Posay Repairing After Sun-Posthelios

   Θα μπορούσε να μυρίζει και καλύτερα, παρόλ’ αυτά μυρίζει ουδέτερα. Δεν θέλει μεγάλη ποσότητα επειδή είναι σχετικά λιπαρή κρέμα, βοηθάει αρκετά σε κάψιμο από τον ήλιο, απλά πρέπει να το αφήσεις να δράσει ολομερίς και ολονυχτίς ! Δεν απορροφάται γρήγορα, αλλά ίσως αυτή πρέπει να είναι και η δράση του. Τυχαίνει πάντως να έχω δύο συσκευασίες στο σπίτι μου, επειδή η ξαδέρφη μου έκανε κατανάλωση σε ένα φαρμακείο και κάποια πράγματα τα είχε δωρεάν, κάπως έτσι λοιπόν κατέληξαν στο ντουλάπι μου. Αν θα το ξαναγόραζα; Χμμ δεν ξέρω, μάλλον ναι, μόνο και μόνο επειδή είναι για συγκεκριμένη χρήση και αυτό που υπόσχεται το κάνει…


Apivita Body Shape- Ενισχυτικός Ορός Κυτταρίτιδας Τοπικό Πάχος(πράσινο τσάι και κόκκινο πιπέρι)

   Δύσκολα τα πράγματα εδώ, για πολλούς λόγους… Στο σωληνάριο βέβαια επάνω γράφει: πλούσιο σε απαραίτητα έλαια-κάτι το οποίο είναι ένα  πλεονέκτημα! Αρχικά τον ενισχυτικό ορό τον απέκτησα πάλι λόγω της ξαδέρφης μου, οπότε δεν γνωρίζω τιμή αλλά λογικά θα έχει κάπου στα 10-10 και κάτι όπως τα περισσότερα προϊόντα της Apivita. Δεν ξέρω αν πραγματικά κάνει ότι υπόσχεται και θα εξηγήσω τι εννοώ… 
        
   Προσωπικά πάντα ήμουν και είμαι μέτρια προς αδύνατη στα κιλά μου, τρώω υγιεινά(εκτός προφανώς από cheatdays) και γυμνάζομαι… δεν έχω χάσει ποτέ απότομα κιλά και δεν είχα επίσης ποτέ κυτταρίτιδα. Επειδή όμως ποτέ μην λες ποτέ για κάποιον άγνωστο λόγο, ξύπνησα ένα πρωί και παρατήρησα στους γλουτούς δυο-τρία μικρά σκορπισμένα βαθουλώματα. Φυσικά με έπιασε η παράνοια, επειδή θα προτιμούσα να βάλω κιλά από το να έχω να αντιμετωπίσω κυτταρίτιδα. Έτσι γυμναζόμουν συχνότερα, έκανα πιο πολλά καθίσματα, περιόρισα τηγανητά, έτριβα την περιοχή με ειδική βούρτσα και μετά από το ντους χρησιμοποιούσα τον ορό. Δεν έχω ιδέα τι βοήθησε και πως εξαφανίστηκαν...μπορεί όλα μαζί, μπορεί και ο ορός να συνέβαλε αρκετά. Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω εδώ…. το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι όταν απορροφάται, νιώθεις λες σε έβαλαν φωτιά στον… οπισθόφιλο (που λέει και η Ελένη). Χοροπηδάς σαν τους αναστενάρηδες και μάλλον έτσι σου δείχνει ότι κάνει δουλειά καίγοντας λίπος, κυτταρίτιδα ή ό,τι άλλο έχεις να δώσεις! Στην τελική έκανε, δεν έκανε δουλειά… δεν θα το ξαναγόραζα αν ήμουν σε προχωρημένο στάδιο, διοτι σε αυτή την περίπτωση θέλει πολύ απλά διατροφή και πρόγραμμα γυμναστικής… αν περιμένετε έναν ορό να λύσει ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε από φυσικά αίτια- τρόπο ζωής-  πλανάσθε οικτρά…







Johnsons Face Care- Αναζωογονητικό Gel Καθαρισμού

   Το εντάσσω στα favs μου! Χαρίζει δροσιά, απαλότητα, περιέχει κόκκους που ανανεώνουν την επιδερμίδα και την απολεπίζουν, μυρίζει όμορφα και μου αρέσει να το χρησιμοποιώ καθημερινά. Είναι φιλικό προς την επιδερμίδα…. αλλά όχι προς τα μάτια- καίγεσαι ανεπανάληπτα..!


Vichy Purifying Rinse-Off Foam Cleanser- Αποτοξινωτικό Μους Καθαρισμού με Νερό

   Εντάξει… κάνει άψογα την δουλειά του. Είναι ένα κρεμώδες μους καθαρισμού… σύσταση την οποία δεν την βλέπεις συχνά έως ποτέ! Περιέχει βιταμίνη Ε και ιαματικό νερό της Vichy, οπότε είναι σαν τα είπα όλα μόνο με αυτή την πληροφορία… Καθαρίζει και αποτοξινώνει από το make up που ενδεχομένως να υπήρχε στην επιδερμίδα επαναφέροντας έτσι φρεσκάδα και ακτινοβολία λάμψης στο πρόσωπο. Οπωσδήποτε θα ανανεώσω την συσκευασία για το ντουλάπι μου.


Vichy Purifying Cleansing Gel- Gel Καθαρισμού και Εξυγίανσης

   Αναφέρει ότι απομακρύνει τους ρύπους, μειώνει την έκκριση σμήγματος και απελευθερώνει τους πόρους σε βάθος. Και όντως τα κάνει όλα αυτά, τουλάχιστον στην δική μου επιδερμίδα… Δεν μπορώ να πω ότι το ερωτεύτηκα, δεν ξέρω αν θα το ξαναγόραζα επειδή σε τέτοιο βαθμό μου έχουν αρέσει και άλλα cleansers. Συμπέρασμα; Ήταν σχετικά ικανοποιητικό.





Bioten Skin Moisture Scrub Cream- Απολεπιστική Κρέμα

   Από scrubs και αν έχω δοκιμάσει…. ουουουυ! Υπερβολικά πολλά! Είναι παράλογο ένα scrub να μην μπορεί να κάνει την δουλειά του… Αυτό της Bioten απολεπίζει επαρκώς και μυρίζει γλυκά μιας και που είναι με μέλι και κουκούτσι βερίκοκο… κουκούτσι what?! Anyway…κάτι κάνει..
Αφαιρεί πάντως το σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα, κάνει λείο το δέρμα μου… απλά είναι πάρα πολύ ρευστό μίγμα! Ανοίγω το καπάκι και φεύγει όλο…really disappointing…δεν ξέρω αν θα το έπαιρνα ξανά.


Avène Gentle Purifying Scrub for sensitive skin

   Καλό αλλά μην τρελαθούμε κιόλας… καθαρίζει ικανοποιητικά, αλλά όταν το πρωτοχρησιμοποίησα ένιωθα σαν να βάζω γλίτσα στο πρόσωπο. Ήταν λίγο ν&φ#%*μν, επειδή μύριζε και περίεργα. Θα το ξαναγόραζα όμως, για τον μόνο λόγο ότι μετά από δυο χρήσεις, επιδρούσε στην επιδερμίδα μου τόσο καλά, όσο κανένα άλλο…





    Ξέρω, ήταν πολλά τα πράγματα και άλλα τόσα θα μπουν στο επόμενο άρθρο, ειδάλλως αν έμπαιναν σε αυτό, θα τελειώναμε αύριο… Ελπίζω να μην σας κούρασα και να μάθατε κάτι, να επιβεβαιωθήκατε ή να αναρωτηθήκατε για τις εμπειρίες μου περί empties.. Θα ήθελα πολύ να δω αν έχετε δοκιμάσει αυτά τα προϊόντα, αν σας άρεσαν ή όχι και αν έχετε να μου προτείνετε κάτι που μου έχει ξεφύγει!! Εύχομαι να περνάτε υπέροχα και να απολαμβάνετε το καλοκαίρι!! Όπως κάθε Τετάρτη…

                                                          Κισσιζζζ
                                                                     Πωλίνα


2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο ποστ :) Δεν έχω δοκιμάσει κανένα από αυτά τα προϊόντα, αλλά τώρα ξέρω ποια δεν χρειάζεται να δοκιμάσω καθόλου.

    Φιλάκια πολλά ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή