Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

What's in my travel makeup bag! (part1: περιποίηση)

Γεια σας γεια σας!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και πολλοί έχουν αρχίσει ήδη να φεύγουν για τις διακοπές τους! Έτσι λοιπόν και γω εμπνεύστηκα να σας κάνω αυτό το άρθρο που θα αφορά το περιεχόμενο του δικού μου νεσεσέρ των καλοκαιρινών διακοπών.Θα το χωρίσω σε δύο μέρη: περιποίηση και μακιγιάζ και για να είναι ξεχωριστές οι δύο κατηγορίες αλλά και γιατί αλλιώς το ποστ δε θα τελείωνε ποτέ!





Σκοπός αυτού του άρθρου είναι να σας βοηθήσω λίγο να τακτοποιήσουμε μαζί τη βαλίτσα σας (σωθήκατε!)  και να σας δώσω ιδέες εξοικονόμησης χώρου γι'αυτό και δε θα κάνω εκτενή αναφορά στη δουλειά που κάνουν τα συγκεκριμένα προϊόντα που θα δείχνω πάνω μου.

Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε!

Μπάνιο!

Ξεκινώντας λοιπόν με τον τομέα ντους εμείς οι γυναίκες πρέπει να έχουμε κάτι παραπάνω από ένα απλό αφρόλουτρο! Άς πάρουμε όμως τα προϊόντα με τη σειρά.


  1. Ανταλλακτικά ξυραφάκια Venus & Olay. Όσες κοπέλες χρησιμοποιείται απλά ξυραφάκια ή κάποια άλλη μέθοδο αποτρίχωσης προφανώς έχετε ένα προϊόν λιγότερο! Αντικειμενικά πάντως η συγκεκριμένη σειρά της Venus είναι εκπληκτική και αφήνει εξαιρετικά απαλά τα πόδια!
  2. Αποσμητικό Nivea talc sensations. Για το  συγκεκριμένο σας μίλησα και στα αγαπημένα του Ιουνίου που μπορείτε να βρείτε εδώ. Είναι σε μορφή roll-on αλλά αυτό πάλι αφορά εσάς τι σας βολεύει περισσότερο για να διαλέξετε ανάμεσα σε αποσμητικό σε σπρέϋ ή roll-on.
  3. Αφρός ξυρίσματος Gillette Satin Care with Olay.Τώρα θα μου πείτε καλά και ξυραφάκι με ενσωματωμένη "κρέμα" για το ξύρισμα ΚΑΙ αφρό??Απλώς εγώ θα σας πω πως νιώθω τα πόδια μου ακόμη πιο απαλά χρησιμοποιώντας το συνδυασμό και των δύο για αυτό και τα χρησιμοποιώ μαζί! Αλλιώς αν το ξυραφάκι είναι απλό, ο αφρός είναι απαραίτητος!
  4. Αφρόλουτρο I love.. with rasberry and blackberry.Να το και το πρώτο travel size! Όπου βρίσκετε μικρές συσκευασίες προϊόντων μην απογοητεύεστε είναι ότι πρέπει για τα ταξίδια!Το συγκεκριμένο μυρίζει φρούτα, είναι άκρως καλοκαιρινό και εξαιτίας της συσκευασίας του εξοικονομεί απίστευτο χώρο.Βέβαια αν ι διακοπές σας γίνουν σε ξενοδοχείο μη πάρετε καν αφρόλουτρο μιας που θα έχει εκεί!
  5. Body Milk Messinian Spa.Και αυτό travel size και γι'αυτό το βάζουμε και στο νεσεσέρ μας.Είναι πολύ πολύ ενυδατικό και για όλο το σώμα!
  6. Λάδι σώματος Thank you cosmetics. Το λάδι σώματος είναι εξίσου απαραίτητο για το σώμα.Το αναζωογονεί το θρέφει και το κάνει να λάμπει!Το συγκεκριμένο ενδείκνυται και για προβλήματα στο σώμα όπως είναι η κυτταρίτιδα.
  7. Σφουγγάρι σώματος. Εδώ δεν έχω να πω και πολλά.Καλό είναι να κουβαλάμε το δικό μας σφουγγάρι έτσι ώστε να μη μπούμε στη διαδικασία να χρησιμοποιήσουμε ξένο.
  8. Αφρόλουτρο ξενοδοχείου.Είναι ένα καλό tip για να μη κουβαλάμε ολόκληρο το αφρόλουτρο.
  9. Ξυραφάκι.Αναφερθήκαμε στο νούμερο 1 με τα ανταλλακτικά!
  10. Λούφα απολέπισης.Δεν είναι και το πιο απαραίτητο προϊόν η αλήθεια είναι αλλά με αυτό ολοκληρώνεται πλήρως το θέμα μπάνιο γι'αυτό και το πρόσθεσα.
  11. Cowsed shower gel. Δειγματάκι αφροντούς δηλαδή.Οι λόγοι εξηγήθηκαν στα 4 και 8!!
Μαλλιά!



  1. Batiste dry shampoo.Αν και το έχω και σε full size επιλέγω το trevel size.Θα βοηθήσει σε bad hair days και αν πάτε και σε κανένα μέρος με πολλή ζέστη και υγρασία ένα dry shampoo θα γίνει ο καλύτερός σας φίλος.
  2. Pantene Pro-V Κρέμα κατά του φριζαρίσματος.Η ζέστη και η υγρασία (ναι ναι πάλι οι ίδιοι καταραμένοι παράγοντες) φριζάρουν πολύ εύκολα τα μαλλιά μας οπότε μία τέτοια κρέμα είναι απαραίτητη για βραδινές ίσως και πιο επίσημες εξόδους για να μείνουν τα μαλλιά σας στη θέση τους!
  3. Syoss Glossing Shampoo.Εδώ εγώ δεν είχα δυστυχώς travel size όποτε πήρα το κανονικό μέγεθος.Επιλέξτε να πάρετε μαζί σας το σαμπουάν που πραγματικά ξέρετε και εμπιστεύεστε και μη πάρετε κάποιο άλλο να το δοκιμάσετε στις διακοπές.Ποτέ δε ξέρετε τι αποτέλεσμα μπορεί να έχει στα μαλλιά σας!
  4. Χτένα H&M. Μία χτένα είναι απαραίτητη!
  5. Λάδι Μαλλιών Wella Oil Reflections.Και αυτό travel size (σας έπρηξα μ'αυτό το ξέρω αλλά αυτό είναι το νούμερο 1 tip!) Λάδι λοιπόν για να έχετε λαμπερά και εκτυφλωτικά μαλλιά!Μη το παρακάνετε όμως με την ποσότητα και μη βάλετε φυσικά στη ρίζα γιατί τα μαλλιά σας θα λαδώσουν και θα πετύχετε το αντίθετο αποτέλεσμα
  6. Σεσουάρ.Πολλές φορές βιαζόμαστε να βγούμε και δε μπορούμε να περιμένουμε να στεγνώσουν τα μαλλιά μας φυσικά οπότε μόνο το πιστολάκι μπορεί να μας σώσει! Ορισμένες από εσάς ίσως θέλετε και κάποια μασιά ή ψαλίδι για μπούκλες μαζί σας στις διακοπές απλώς εγώ δε τα πρόσθεσα καθώς όσο πάει και ζεσταίνει ο καιρός δε μπορώ να μπω στη διαδικασία αυτή.Πεθαίνω από τη ζέστη!
  7. Koleston κρέμα μαλλιών για τη 15η μέρα βαφής.Αυτό τώρα ελάχιστες ίσως και καμία να μη το πάρει μαζί της.Όσες όμως τυχαίνει να βάψατε τα μαλλιά σας λίγο πρι φύγετε με κάποια από τις βαφές του εμπορίου αν είχε τέτοιο φακελάκι πάρτε το μαζί!
  8. Μάσκα μαλλιών Natura Siberica.Τελευταίο και καταϊδρωμένο προϊόν μαλλιών η μάσκα!Γιατι πώς αλλιώς θα έχετε απαλά και μεταξένια μαλλιά??


Καθαρισμός!


  1. Μαντηλάκια ντεμακιγιάζ Septona. Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος αφαίρεσης του μακιγιάζ!
  2. Μάσκα προσώπου Montagne Jeunesse με ζεστή σοκολάτα και πορτοκάλι.Για αυτή τη μάσκα σας μίλησα και στα αγαπημένα εδώ.Η μάσκα γενικώς όμως θα σας δώσει μια άλλη όψη στο πρόσωπο πιο τσιτωμένη!
  3. Johnson's face care αναζωογοννητικό gel καθαρισμού προσώπου.Μετά την αφαίρεση του μακιγιάζ το τζελ καθαρισμού αφαιρεί και τα τελευταία υπολείμματα μακιγιάζ και κάνει το πρόσωπο πιο απαλό από ποτέ.
  4. Υγρό ντεμακιγιάζ Clinique.Αντί για μαντηλάκια ντεμακιγιάζ βέβαια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο διφασικό νεράκι ή κάποιο micellaire πόσο μάλλον αν έχετε κάποιο trevel size!!
  5. Johnson's face care εμποτισμένοι δίσκοι ντεμακιγιάζ ματιών. Καθώς τα μάτια είναι μια αρκετά ευαίσθητη περιοχή καλό είναι να την προσέχουμε λίγο παραπάνω ειδικά όταν κάνουμε το ντεμακιγιάζ μας.
  6. Cotton pads
  7. Κρέμες καθαρισμού Korres σε δειγματάκια για βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση του προσώπου!
  8. Lip scrub Bomb Cosmetics.Όπως περιποιούμαστε όλο το πρόσωπό μας έτσι πρέπει και τα χείλη μας.Σε περίπτωση όμως που δεν έχετε scrub χειλιών μπορείτε απλά να βρέξετε την πετσέτα σας με νερό και να τρίψετε απαλά τα χείλη σας.
  9. Scrub Mario Badescu. Ένα τόσο δα μικρό βαζάκι δε θα πιάσει καθόλου χώρο αλλά θα βοηθήσει στην αναζωογόννηση της επιδερμίδας σας μέσω της απολέπισής της.
  10. Οδοντόβουρτσα-Οδοντόκρεμα. Απαραίτητα για την υγιεινή των δοντιών και του στόματος!
  11. Μάσκα ενυδάτωσης με νεκταρίνι Korres.Όπως είπα και στο νούμερο 3 η μάσκα θα αλλάξει εντελώς το πρόσωπό σας.
  12. Συσκευή μασάζ προσώπου Sanitas. Εγώ την χρησιμοποιώ μαζί με το τζελ καθαρισμού και έχει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα αλλά και χωρίς αυτό με καλό μασάζ θα κάνετε πολλή καλή δουλειά.
  13. Κορδέλα μαλλιών (για να μη σας ενοχλούν τα μαλλιά σας κατά τη διάρκεια της περιποίησης)
Θάλασσα!

  1. Νεράκι Evian. Κυκλοφορούν από πολλές εταιρίες τέτοιου είδους αναζωογοννητικά νεράκια.Μέσα στην όλη ζέστη αυτά μπορούν να  δώσουν λίγη δροσιά στο πρόσωπό σας.
  2. Αντιηλιακό Carroten SPF30.Το αντιηλιακό είναι το πιο απαραίτητο από όλα στο καλοκαιρινό νεσεσέρ,Πρέπει να προστατευόμαστε από τις ακτίνες του ηλίου και ένα αντιηλιακό με δείκτη προστασίας 30 είναι το ιδανικό.Αν το δέρμα σας είναι πιο ευαίσθητο πάρτε με δείκτη προστασίας 50!
  3. Μαρμελάδα σώματος Carroten SPF10. Οι μαρμελάδες της Carroten προορίζονται για όλους όσους θέλουν να μαυρίσουν.Υπάρχουν στο εμπόριο και διάφορα λαδάκια για τον ίδιο σκοπό οπότε αν σκοπεύετε να μαυρίσετε προτιμήστε τα!
  4. Body mist Victoria's Secret Love Spell.Το συγκεκριμένο body mist πέρα από το υπέροχο άρωμα που έχει μου δίνει και μια πολύ ωραία αίσθηση στο σώμα καθώς προσδίδει και μία δροσιά.Αυτός είναι και ο λόγος που το παίρνω μαζί μου και στη θάλασσα.
  5. After sun Nuxe.Τα after sun είναι επίσης απαραίτητα για την προστασία του σώματος από τον ήλιο και ειδικά αν έχετε καεί θα σας ανακουφίσουν αρκετά.
  6. After sun Korres
  7. Beatific αντιηλιακό προσώπου.Όπως όλο το σώμα έτσι και το πρόσωπο πρέπει να προστατεύεται απο τις ακτίνες τυυ ηλίου.Το πρόσωπο κατά την αποψή μου χρειάζεται και πολλή περισσότερη προσοχή γι'αυτό μη παραλείψετε να πάρετε μαζί σας και αντιηλιακό προσώπου.
Ενυδάτωση και άλλα!

  1. Sweet Dreams FM For Home.Ένα τέτοιο σπρέϋ είναι απαραίτητο για εσάς που δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε όταν αλλάζετε περιβάλλον. Ψεκάζοντάς το στο μαξιλάρι σας θα δείτε πραγματικά τεράστια διαφορά στο πόσο εύκολα θα κοιμηθείτε!
  2. Johnson's body care κρέμα χεριών.Το καλοκαίρι παρατηρούμε πιο εύκολα ξηρότητα στα άκρα οπότε μια κρέμα χεριών είναι άκρως απαραίτητη για την ενυδάτωσή τους.
  3. Steamcream ενυδατική κρέμα προσώπου.Η ενυδάτωση του προσώπου είναι το Α και το Ω οπότε μη το παραλείπετε ποτέ!
  4. Gerovital κρέμα ματιών.Το ίδιο με παραπάνω ισχύει και για την περιοχή των ματιών.
  5. Μπατονέτες. Μπορεί να χρειαστούν οπουδήποτε καλό είναι να έχετε μερικές μαζί σας.
  6. Κρέμα νυχιών H&M.Όσοι υποφέρετε από ξηρά πετσάκια γύρω από τα νύχια μια τέτοια κρέμα θα σας σώσει!
Αυτά λοιπόν θα έχω εγώ μαζί μου όσον αφορά την περιποίηση.Αναμένετε για τον τομέα μακιγιάζ!
Ελπίζω να σας βοήθησε αυτό το άρθρο στην οργάνωσή σας για τις διακοπές αν και είμαι από τους ανθρώπους που φορτώνουν τη βαλίτσα τους γιατί "θέλω να έχω επιλογές!".

Ελάτε να μιλήσουμε στα σχόλια και πείτε μου και αν θα πάτε κάπου διακοπές αυτό το καλοκαίρι!
Όσο για το playmobil..εικαστική παρέμβαση τώρα που ήρθε το καλοκαιράκι! 

Μέχρι την επόμενη Τρίτη 

Φιλάκια,
Νικολέτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου