Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Huge Collective Haul Part 1

Γεια σας γεια σαςς!!!!

Επέστρεψαααααααααααααααααααααα!!!

Ναι ναι είμαι πίσω και έχω τόσο μεγάλη χαρά που ξαναγράφω! Μετά από τόσο λοιπόν καιρό που λείπω αποφάσισα να κάνω ένα δυναμικό comeback με δύο τρόπους! Ο ένας είναι να ανεβάσω ένα haul post που είναι και από τα αγαπημένα μου άρθρα. Δεύτερον έχω να σας ανακοινώσω ότι από δω και στο εξής θα τα λέμε λίγο πιο συχνά και όχι μια φορά την εβδομάδα καθώς συνηδητοποίησα πως δεν αντέχω να περιμένω μέχρι την επόμενη Τρίτη για να τα ξαναπούμε!!

Ας περάσουμε τώρα στο θέμα αυτού το post. Είναι η πρώτη φορά που κάνω ένα haul post καθώς δε μου είχε δοθεί η ευκαιρία στο παρελθόν αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για αυτό! Τον τελευταίο καιρό έχω αγοράσει διάφορα πραγματάκια διάσπαρτα και αποφάσισα να σας τα δείξω. Επείδη όμως είναι πολλά τα πραγματάκια αποφάσισα να σας τα δείξω σε δύο parts όπου το ένα θα περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ και το άλλο καλλυντικά και είδη περιποίησης.

Σήμερα λοιπόν θα σας δείξω τα ρούχα και τα αξεσουάρ και επειδή βλέπω ότι έκανα μεγάλη εισαγωγή πάμε κατευθείαν να ξεκινήσουμε!


Μέσα στην περίοδο των εκπτώσεων έκανα μία βόλτα από τα καταστήματα Calliope. Tα καταστήματα Calliope μπορείτε να τα βρείτε στη Θεσσαλονίκη στο κέντρο στη γωνία Τσιμισκή με Βενιζέλου.Έχουν πολύ ωραία ρούχα και αξεσουάρ και σε πολύ καλές τιμές.Κατά την περίοδο εκπτώσεων έχει εώς και 70% έκπτωση και πραγματικά αν τα επισκεφτείτε όσο ακόμα προλαβαίνετε θα καταλάβετε για τι πράγμα μιλάω!


Δύο πραγματάκια πήρα από αυτό το κατάστημα και το πρώτο ήταν αυτό το πουκαμισάκι.Είναι κοντό σε σχέση με ένα κανονικό πουκάμισο αλλά δε θα το έλεγα και crop top! Είναι σιφόν το ύφασμά του με κοντό μανικάκι και ριγέ άσπρο μπλε.Μου άρεσε πολύ πρώτον γιατί είναι έτσι κοντούλικο και δεύτερον γιατί είναι πολύ navy! Το πήρα σε νούμερο small και είναι αρκετά ριχτό,H ποιότητά του είναι εξαιρετική και η τιμή του από 15 ευρώ τώρα με τις εκπτώσεις το πήρα μόνο 5 ευρώ!


Το δεύτερο που ψώνισα ήταν αυτή εδώ η φουστίτσα! Είναι μακό το ύφασμά της είναι ψηλόμεση και αγκαλιάζει όμορφα το σώμα.Την πήρα σε νούμερο medium και είναι πολύ ελαστική.Μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι μπροστά και στο τελείωμά της το ένα ύφασμα πέφτει πάνω στο άλλο και δεν είναι απλό και μονοκόμματο αλλά κάνει κάτι σαν V.Την αγόρασα και αυτή στα 5 ευρώ.


Πάμε τώρα σε ένα ζευγάρι σανδάλια που σας μίλησα για αυτό στα αγαπημένα του Ιουλίου που θα βρείτε εδώ. Τα αγόρασα από τα Jumbo και με ξετρέλανε το σχεδιό τους καθώς μου έκανε πολύ νησιώτικο.Είναι σε νούμερο 37.Δε μπορώ να πω πως είναι η τέλεια ποιότητα αλλά για τα 7 ευρώ που έκανε είναι πολύ καλά!
Το clutch bag της φωτογραφίας ήταν μια αγορά από ένα κινέζικο κατάστημα που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την είσοδο του One Salonica Outlet Mall.Μπήκα τυχαία σε αυτό το μαγαζί αλλά δεν έφυγα με άδεια χέρια.Το συγκεκριμένο clutch είναι ριγέ λευκό με τιρκουάζ πολύ καλοκαιρινό και θηλυκό, εξαιρετικής ποιότητας πολύ σταθερό και πάρα πολύ οικονομικό μόλις στα 8 ευρώ!


Το τζιν αυτό από τότε που το πήρα έχει γίνει δεύτερο πετσί μου! Και αυτό το αγόρασα από αυτό το κινέζικο κατάστημα και η ποιότητά του είναι εξαιρετική.Είναι ένα τζιν που δε ζεσταίνει πολύ το καλοκαίρι και το λέω εγώ που σε άλλη περίπτωση δεν αντέχω λεπτό με μακρύ παντελόνι το καλοκαίρι!Είναι σε νούμερο small-34 είναι ψηλόμεσο και boyfriend τζιν! Λατρεύω γενικότερα τα σκισίματα στα τζιν και το συγκεκριμένο έχει δύο μεγάλα στα γόνατα κάτι που με ξετρέλανε!


Πάμε στις λατρείες μου, τα κιμονό!! Όλοι ξέρουμε ότι τα κιμονό στην ελληνική αγορά κυμαίνονται στα 25 με 30 ευρώ τουλάχιστον κάτι που σημαίνει πως όσο όμορφα και να είναι δε παύουν να είναι απλησίαστα.Αποφάσισα όμως στις εκππτώσεις να ψάξω για προσφορές όσον αφορά τα κιμονό και στάθηκα τυχερή! Σε μια βόλτα μου στα καταστήματα Anel επί της οδού Τσιμισκή βρήκα αυτό το υπέροχο κιμονό μόνο με 12,90 και φυσικά το άρπαξα!! Έχει μεγάλα φουντάκια και το σχέδιό του είναι εξωτικό! Το μανικάκι του είναι πολύ κοντό και είναι πάρα πολύ ριχτό και φαρδύ παρότι είναι σε νούμερο small που θεωρώ ότι είναι τέλειο και σε πιο εύσωμες κοπέλες.


Από τα Anel επίσης πήρα και ένα μαγιώ αλλά μόνο το από πάνω και δε με ικανοποίησε καθόλου.Σαν ύφασμα δεν είναι άσχημο έχει ωραίο print.Λόγω λάθος εκτιμησής μου το πήρα μεγαλύτερο από ότι έπρεπε αλλά αυτό είναι καθαρά και μόνο δικό μου λάθος.Όταν το δοκίμασα στο σπίτι μου συνηδητοποίηση πως δεν στρώνει καθόλου καλά και πως όταν έβαλα το λουράκι για το λαιμό αυτό έβγαινε από τα θηληκάκια του.Κόστιζε 5 ευρώ και αν κάποια κοπέλα θέλει να αγοράσει ένα μαγιώ και δε το θέλει στράπλες αλλά με το ραντάκι του δε θα της το πρότεινα γιατί βγαίνει.


Και πάμε τώρα στα Owtwo.Το συγκεκριμένο κατάστημα μου άρεσε πολύ από τη στιγμή που άνοιξε.Έχει πολύ όμορφα ρούχα και ιδιαίτερα! Κάποια από τα ρούχα του είναι πιο ακριβά και κάποια πιο προσιτά.Με τις εκπτώσεις κατάφερα να πάρω κάποια καλά κομμάτια που ήθελα και από αυτό το κατάστημα και το ένα από αυτά είναι αυτό λεμονί σιφόν μπλουζάκι.Υπάρχουν πολλά παρόμοια με αυτό μπλουζάκια στην αγορά αυτό όμως που μου άρεσε πολύ ήταν πρώτον το καταπληκτικό του χρώμα με το οποίο έχω και μια εμμονή, τα μικρά και χαριτωμένα του φουντάκια και τέλος τα ραντάκια του.Μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι είναι προσαρμόσιμα για τον καθέναν καθώς συνήθως όταν αγοράζω τέτοιου είδους μπλουζάκια αναγκάζομαι να μικραίνω τις τιράντες τους ή να τις κάνω κόμπο.Την πήρα σε νούμερο medium για να μου είναι ριχτή στο στήθος και κόστιζε 8 ευρώ.


Συνεχίζω με ένα άκρως καλοκαιρινό playsuit.Είναι λευκό και με δαντελωτές λεπτομέρειες κάτω και στα μανίκια.Το μόνο του αρνητικό είναι πως είναι αρκετά διαφανές οπότε θέλει προσοχή με τα εσώρουχα.Είναι αρκετά ανοιχτό στο ντεκολτέ του.Όταν φοριέται με το μαγιώ είναι φανταστικό αλλά για φορεθεί για μια έξοδο καλό είναι να βάλετε ένα μπουστάκι ή κάποιο bandeau.Είναι one size και κόστιζε 12 ευρώ.


Όχι που δε θα έπαιρνα και άλλο κιμονό! Στα Owtwo πάντα ξεχώριζα τα υπέροχα σχέδια στα κιμονό τους καθώς και την ποιότητά τους.Το συγκεκριμένο δεν έχει κάποιο σχέδιο είναι μονόχρωμο και έντονο κίτρινο αλλά όχι άσχημο και με μαύρα κροσάκια και εξαιρετική ποιότητα.Υπήρχε σε πολλά χρώματα μαύρο, λευκό,κόκκινο,μπλε,πράσινο και κίτρινο.Είναι σε one size και κόστιζε 12,90.


Το τελευταίο ρουχαλάκι από αυτό το μαγαζί ήταν αυτό το πολύ κλασικό λευκό μπλουζάκι.Είναι και αυτό σιφόν το ύφασμά του έχει χοντρή τιράντα,σκισίματα στο πλάι και είναι λίγο πιο μακρύ από πίσω.Είναι και αυτό one size και η τιμή του ήταν στα 7 ευρώ.


Πάμε τώρα σε ένα μικρό δωράκι που μου έκανε η αδερφή,Κατά την διάρκεια των πρώτων μου διακοπών η οικογένειά μου βρέθηκε μια μέρα σε ένα μεγάλο πανηγύρι και εκεί η αδερφή μου βρήκε αυτό το μπλουζάκι.Είναι μακό το χρώμα του είναι πιο σκούρο από ότι φαίνεται είναι σάπιο μήλο και μου άρεσε πολύ αυτό που γράφει.Είναι σε νούμερο small αλλά είναι αρκετά ριχτό μπλουζάκι.Κόστιζε μόνο 3 ευρώ.


Θα τελειώσω με κάποια αξεσουάρ που πήρα από τα H&M.Το πρώτο σετ με δαχτυλίδια αποτελείται από αυτά τα 6 της φωτογραφίας από τα 2 μπροστά είναι μικρά για να μπαίνουν ψηλά στα δάχτυλα.Είναι σε χρυσό και ασημένιο χρώμα και τα έχω χιλιοφορέσει από τότε που τα πήρα.Κόστιζαν 7 ευρώ.Επίσης τα σκουλαρίκια στα δεξιά ήταν άλλο ένα μου απόκτημα,Ήθελα αρκετό καιρό να πάρω μακριά σκουλαρίκια και αυτά μου άρεσαν πολύ και μου φάνηκαν πολύ θηλυκά και σικάτα.Είναι πολύ ελαφριά για το αυτί και κόστιζαν 5 ευρώ.

Και τέλος, έχω να σας δείξω αυτό το σετάκι που αποτελείται από 4 δαχτυλίδια και 3 ζευγάρια σκουλαρίκια.Γενικά μου αρέσουν πολύ τα δαχτυλίδια με μεγάλες πέτρες και αυτός ήταν κυρίως ο λόγος που αγόρασα αυτό το σετ.Συνηδητοποίησα όμως πως μου άρεσαν πάρα πολύ και τα σκουλαρικάκια,Τα 2 από τα 4 δαχτυλίδια έχουν και ασορτί σκουλαρίκια.Το σετάκι κόστιζε 13 ευρώ.

Αυτά λοιπόν ήταν όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ που αγόρασα τον τελευταίο καιρό! Ανεμένετε μέσα στη βδομάδα και το δεύτερο μέρος με τα είδη περιποίησης και τα καλλυντικά.

Εσείς τι fashion κομμάτι αγοράσατε τελευταία?

Φιλιά,

Νικολέτα!

Φωτογράφος: Alexandra Fakiri Photography

4 σχόλια: