Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

My hair care routine

Γεια σας γεια σας!!

Το σημερινό άρθρο αφορά την ρουτίνα που ακολουθώ τον τελευταίο καιρό όσον αφορά τα μαλλιά μου ξεκινώντας από το λούσιμο και φτάνοντας στην περιποίησή τους και μετά το styling. Πάμε λοιπόν να ξεκινήσουμε!



Ξεκινώντας λοιπόν με το λούσιμο των μαλλιών μου θα μιλήσω για το σαμπουάν που δοκιμάζω αυτή την περίοδο.


Το Syoss Reniew 7 Complete Repair Shampoo είναι ένα σαμπουάν για ταλαιπωρημένα ή μαλλιά με ψαλίδα.Γενικότερα όσα προϊόντα της εταιρίας Syoss έχω δοκιμάσει με έχουν αφήσει αρκετά ευχαριστημένη,Έτσι λοιπόν συνέβη και με αυτό το προϊόν.Υπόσχεται πως επανορθώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά και τους δίνει μια "νέα αίσθηση".Πράγματι από την πρώτη κιόλας χρήση είδα διαφορά στα μαλλιά μου και στην υφή τους.Έγιναν πιο μαλακά και λιγότερα ατίθασα από ότι συνηθίζουν να είναι.Δεν έχω πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά αλλά καθώς έχω πολύ σγουρά μαλλιά και πολλές φορές χρησιμοποιώ θερμότητα για να τα ισιώσω, τα ταλαιπωρώ.Είναι στα 750ml μια τεράστια δηλαδή ποσότητα!

Αφού λούσω τα μαλλιά μου 2 φορές, όπως συνηθίζω, βάζω την μάσκα μαλλιών της Natura Siberica. την οποία καθώς άρχισα να τη χρησιμοποιώ δε μπορώ να σταματήσω ούτε και να χρησιμοποιήσω κάποια άλλη! Μετά το λούσιμο βάζω από αυτή τη μάσκα στα μαλλιά μου και στη ρίζα καθώς δεν υπάρχει κίνδυνος λιπαρότητας. Την αφήνω 5-7 λεπτά και στη συνέχεια ξεβγάζω.Αμέσως βλέπω ένα μεταξένιο αποτέλεσμα στα μαλλιά μου, γίνονται ευκολοχτένιστα και πολύ πολύ απαλά.

Έπειτα, τοποθετώ τη μάσκα κατά του σπασίματος της τρίχας της Pantene.Κάνω μασάζ σε όλο το κεφάλι, την αφήνω για λίγα λεπτά και ξεβγάζω.Είμαι ακόμη στη φάση που τη δοκιμάζω και μέχρι στιγμής δεν έχω δει αποτέλεσμα στο πρόβλημά μου οπότε αν έχετε να μου προτείνετε κάτι γράψτε μου κάτω στα σχόλια.

Μετά το λούσιμο αν βιάζομαι στεγνώνω τα μαλλιά μου με το πιστολάκι αλλιώς τα αφήνω να στεγνώσουν φυσικά.Αφού λοιπόν έχουν στεγνώσει (αν θέλω να κάνω κάποιο styling στα μαλλιά μου το κάνω) χρησιμοποιώ την κρέμα κατά του φριζαρίσματος της Pantene.Η συγκεκριμένη μπορεί να εφαρμοστεί και σε νωπά αλλά και σε στεγνά μαλλιά.Εγώ επιλέγω να την χρησιμοποιώ αφότου έχω ισιώσει τα μαλλιά μου έτσι ώστε να μη φριζάρουν και γίνουν πάλι σγουρά.

Για να δώσω λάμψη στα μαλλιά μου και να κάνω ακόμη πιο λαμπερές τις άκρες μου χρησιμοποιώ το αργανέλαιο της KYANA.Είναι παχύρευστο και αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιώ τόσο λίγη ποσότητα για τα μαλλιά μου.Μυρίζει φανταστικά και η μυρωδιά αυτή μένει εκεί και τη δεύτερη μέρα.

Τέλος, απαραίτητο εργαλείο για την περιποίηση των μαλλιών μου είναι η πανέμορφη Tangle βούρτσα μαλλιών μου!

Έχει πολύ λεπτά και μαλακά δοντάκια.Κάνει το χτένισμα εύκολη υπόθεση καθώς ξεμπερδεύει εύκολα τα μαλλιά χωρίς να τα πονάει και χωρίς να σπάει την τρίχα.

Αυτή ήταν λοιπόν η ρουτίνα που ακολουθώ τελευταία όσον αφορά τα μαλλιά μου.Εσάς ποια είναι η ρουτίνα σας? 

Μέχρι το επομένο ποστ,

Φιλάκια,

Νικολέτα!

Φωτογράφος: Alexandra Fakiri Photography

2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο και ενημερωτικό ποστ! Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα, το δικό μου μαλλί χρειάζεται προϊόντα που δίνουν όγκο, αλλά έχω δοκιμάσει άλλου είδους Syoss σαμπουάν. Μυρίζουν υπέροχα!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δοκίμασε τη μάσκα σίγουρα δίνει πολύ όγκο τουλάχιστον στα δικά μου μαλλιά! Φιλια!

      Διαγραφή