Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Lancome Gift Set: Review

Γεια σας γεια σας!!

Καλή χρονιά σας εύχομαι με υγεία αγάπη και ευτυχία! Εύχομαι το 2016 να είναι καλύτερο από το 2015 για όλους μας!

Στο σημερινό άρθρο θα σας μιλήσω για ένα gift set που αγόρασα μέσα στις γιορτές.Μπορείτε να το βρείτε ακόμα νομίζω αλλά και στο site του feelunique με διαφορετική όμως σύνθεση εδώ.



Θα σας μιλήσω λοιπόν για το Lancome Hypnose Drama Gift Set. Το συγκεκριμένο σετάκι αποτελείται από τη μάσκαρα Hypnose Drama, το μολυβάκι ματιών Le crayon khol σε μικρή έκδοση και από ένα travel size διφασικό νερό ντεμακιγιάζ ματιών.

Κόστιζε συνολική 26 ευρώ και το θεώρησα μια πολύ καλή ευκαιρία καθώς ουσιαστικά αγόραζες τη μάσκαρα και έπαιρνες τα άλλα δύο προϊόντα δωρεάν.Παράλληλα, ήταν και μια μάσκαρα που ήθελα καιρό να δοκιμάσω οπότε άρπαξα την ευκαιρία!


Ξεκινώντας λοιπόν με την Hypnose Drama, έχω να πω πως είναι μία πάρα πολύ καλή μάσκαρα! Έχει ένα τρίχινο καμπυλωτό βουρτσάκι που δίνει όγκο αλλά και μήκος. Κάνει τις βλεφαρίδες πολύ μαύρες και προσδίδει ένα πολύ σαγηνευτικό και έντονο αποτέλεσμα στα μάτια. Παράλληλα, μυρίζει και φανταστικά, ένα χαρακτηριστικό που είναι σπάνιο στις μάσκαρα. Εμένα η μυρωδιά της με παραπέμπει σε γιασεμί και όποτε την ανοίγω μυρίζει πανέμορφα!


Αν και σε μικρότερη έκδοση από την κανονική, το Le crayon khol έγινε το αγαπημένο μου μάυρο μολύβι ματιών! Είναι πολύ βουτυρένιο και γράφει πολύ καλά! Δίνει ένα πολύ σαγηνευτικό βλέμμα που σε συνδυασμό με τη μάσκαρα απογειώνεται!


Το καλό μακιγιάζ όμως συνεπάγεται και ένα καλό ντεμακιγιάζ.Έτσι λοιπόν, μέσα στο σετάκι υπήρχε και μια travel size συσκευασία των 30ml με το bifacial ντεμακιγιάζ ματιών της Lancome.Το συγκεκριμένο το έχω δοκιμάσει μια μόνο φορά από τότε που το πήρα αλλά με εξέπληξε με την πρώτη! Αφαιρεί πανεύκολα το μακιγιάζ των ματιών και ιδιαίτερα τη μάσκαρα, αφήνοντας παράλληλα τις βλεφαρίδες απαλές.

Αυτά λοιπόν περιείχε το Gift Set της Lancome! Ελπίζω να βρήκατε χρήσιμο αυτό το άρθρο και ακόμα και να μη βρείτε το σετάκι σίγουρα μπορείτε να δοκιμάσετε τα προϊόντα και ξεχωριστά.

Μέχρι το επόμενο άρθρο,

Φιλάκια πολλά,

Νικολέτα!

Φωτογράφος: Alexandra Fakiri Photography

7 σχόλια: