Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

My Favourite Winter Lipsticks!

Γεια σας γεια σας!

Σήμερα λοιπόν είμαι και πάλι εδώ για να σας δείξω όπως σας υποσχέθηκα τα αγαπημένα μου κραγιόν για τους χειμερινούς μήνες.



Γενικότερα τον Χειμώνα επιλέγω σκούρες ή καφέ-nude αποχρώσεις για τα χείλη.Κάποια κραγιόν από τα παρακάτω που θα δούμε είναι αποχρώσεις που χρησιμοποιώ καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου, σε οποιαδήποτε εποχή.Προσπάθησα να είναι 5 τα προϊόντα που θα σας δείξω αλλά δε τα κατάφερα σε καμία περίπτωση.Έτσι λοιπόν πάμε να δούμε μαζί τα 8 αγαπημένα μου κραγιόν για τον Χειμώνα!


Ξεκινώντας λοιπόν με τις all-time classics αποχρώσεις που σας έλεγα παραπάνω έχω να σας δείξω από την Maybelline και τη σειρά colorsensational το κραγιόν στην απόχρωση 715 Choco cream.Το συγκεκριμένο κραγιόν βρίσκεται και στη λίστα των αγαπημένων καλοκαιρινών μου κραγιόν που μπορείτε να δείτε εδώ.


Είναι αρκετά ενυδατικό αλλά με πολύ καλή απόδοση και διάρκεια στα χείλη.Η απόχρωσή του είναι nude και αν και όχι ματ γυαλίζει ελάχιστα.


Μιλώντας για σκούρες αποχρώσεις, από τις αγαπημένες μου προτάσεις στα χείλη είναι το δαμασκηνί χρώμα και αυτό που προτείνω ανεπιφύλακτα είναι το 407 smoke me up infallible gloss από τη matte σειρά της L'oreal.



Αρχικά λατρεύω το ιδιαίτερο σχήμα που έχει το βουρτσάκι του που το κάνει πάρα πολύ εύκολοστην εφαρμογή.Δεν είναι καθόλου ξηρό στα χείλη και έχει μια πολύ καλή διάρκεια.Δύσκολα φεύγει ακόμα και αν πιεις και αν φας και όταν φεύγει, το κάνει ομοιόμορφα χωρίς να αφήσει αντιαισθητικά κομματάκια από κραγιόν σε διάφορα σημεία των χειλιών.


Σε αυτό το προϊόν αρχικά μου αρέσει η πολύ στιβαρή του συσκευασία.Ο λόγος για τα κραγιόν της Artdeco στην απόχρωση 36S.


Είναι μια υπέροχη σκούρη μπορντώ matte απόχρωση! Δεν ξηραίνει τα χείλη (και σας το λέω εγώ που έχω πολύ ξηρά χείλη) και δεν κάνει κομματάκια στα χείλη!


 Αυτό το κραγιόν έγινε τόσο αγαπημένο μου τον τελευταίο καιρό που μπήκε και αγαπημένα του Ιανουαρίου που θα βρείτε εδώ! Είναι από την εταιρία Mac και ο λόγος που το αγαπώ τόσο είναι ότι ανήκει στη σειρά Amplified που έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος, πολύ καλή διάρκεια αλλά παράλληλα είναι και πολύ ενυδατικό.


Είναι μια καταπληκτική μωβ φωτεινή απόχρωση που ονομάζεται Violetta! Αν είστε λάτρεις των μωβ κραγιόν όπως εγώ αυτό είναι ένα κραγιόν που εξαιτίας της φωτεινότητάς του μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και πέρα από τους χειμερινούς μήνες.


Μία επίσης πασπαρτού απόχρωση είναι και το Catwalk lipstick της Bellapierre cosmetics.


Μία ροζ-nude ματ απόχρωση που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ είτε με μια απλή μάσκαρα στα μάτια και λίγη σκιά στην κόγχη είτε και με το πιο έντονο μαύρο smokey μακιγιάζ.Αυτό το κραγιόν ταιριάζει με τα πάντα!Εξαιρετικό dupe του είναι το Please me της Mac.



Το απόλυτο κόκκινο! Δεν υπήρχε περίπτωση να μη μπει κάποιο κόκκινο κραγιόν στα αγαπημένα μου ακόμη και αν δεν είναι η πρώτη μου επιλογή σε κραγιόν καθώς τα χείλη μου είναι κανονικά προς μικρά στο μεγεθός τους και θεωρώ πως το κόκκινο χρώμα δε τα κολακεύει ιδιαίτερα.


Είναι πολύ έντονο κόκκινο που έχει και κάποιους πορτοκαλί υποτόνους.Είναι το Ruby Woo από Mac,ανήκει στη ματ σειρά της και το μόνο που δε μου αρέσει σε αυτό το κραγιόν είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί στα χείλη λόγω του ότι είναι σκληρό.



Άλλη μία μωβ, πιο απαλή αυτή τη φορά, απόχρωση γιατί αγαπάμε τα μωβ!Είναι της εταιρείας Mystic στην απόχρωση 516 Last and Shine.



Είναι μια ιδιαίτερη απόχρωση.Ένα μωβ που ροζίζει..Ένα ακρετά γλυκό μωβ που όμως προσδίδει και κάτι το ροκ.Μοναδικό του αρνητικό η απαίσια μυρωδιά του!Στην αρχή δε μπορούσα να το χρησιμοποιήσω λόγω της μυρωδιάς του όμως τελικά με κέρδισε το χρώμα και τώρα πια ούτε που δίνω προσοχή στη μυρωδιά του.


Για τελευταίο σας άφησα ένα mini size κραγιόν που έχω στην κατοχή μου.Είναι από Jane Iredale το Just kissed lip plumper.


Είναι μια ιδιαίτερη καφέ μπροσζέ ματ απόχρωση που όταν την εφαρμόζω στα χείλη μου με κάνει να νιώθω ότι όλο μου το μακιγιάζ έχει γίνει πολύ προσεγμένο και chic! Ένα πολύ μεγάλο συν του είναι επίσης το γεγονός ότι έχει στη σύστασή του πιπερόριζα με αποτέλεσμα να σας καίει τη χείλη όταν το εφαρμόσετε έτισ ώστε να φουσκώσει φυσικά τα χείλη σας.

Αυτά ήταν τα κραγιόν που προτιμώ εγώ τους χειμερινούς μήνες.Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο που δεν αποχωρίζεστε αυτή την περίοδο? Περιμένω τα σχόλιά σας!

Εύχομαι να περνάτε όλοι καλά!

Φιλάκια,

Νικολέτα.

Φωτογράφος: Alexandra Fakiri Photography

5 σχόλια:

  1. I like the purple lipstick!

    http://the-renaissance-of-inner-fashion.blogspot.co.uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ ωραίες οι επιλογές σου και διαχρονικές! Για μένα το τελειο κραγιόν είναι το κραγιον Tom Ford στο εκπληκτικό κόκκινο της φωτιάς!το εχω πραγματικά λατρέψει το φοράω συνέχεια και είναι αρκετά σταθερό.επειδή είναι λίγο ακριβά βέβαια προσπαθώ να τα αγοράζω όταν είναι σε έκπτωση. Συνήθως εδώ βρίσκω συχνά καλές εκπτώσεις https://www.atticabeauty.gr/brands/tom-ford/proioda-omorfias/makigiaz/heili/?sortBy=NewProducts γιατί το παν είναι να αγοράζεις έξυονα ώστε να μπορείς αν απολαμβανεις και την ποιότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή