Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

July Favourites!!

Γεια σας γεια σας!!

Σήμερα είναι Δευτέρα και θα αναρωτιέστε γιατί δε γράφω αύριο όπως συνήθως.Είπα να ανεβάσω αυτό το ποστ όμως σήμερα καθώς αύριο φεύγω για το χωριό μου και μιας που θα λείψω για αρκετές ημέρες από το μπλογκ ήθελα να σας παρουσιάσω πρώτα τα αγαπημένα μου για τον μήνα Ιούλιο!

Αυτός ο μήνας είναι από τους αγαπημένους μου αν όχι ο αγαπημένος μου γιατί είναι καλοκαιρινός μήνας και γιατί έχω τα γεννέθλιά μου μέσα σε αυτόν τον μήνα!!Παραδόξως, λίγα ήταν τα πράγματα που αγάπησα αυτή τη φορά και πάμε να ξεκινήσουμε γρήγορα γρήγορα να σας τα δείξω και να σας πω την απόψή μου και την εμπειρία μου για αυτά.




Αυτός ο μήνας όπως μπορείτε να δείτε με μία γρήγορη ματιά είχε αρκετά αξεσουάρ στα αγαπημένα μου όσο και καλλυντικά! Λίγα και καλά για αυτόν τον μήνα!


Το πρώτο λοιπόν αξεσουάρ ήταν ένα τσαντάκι από τα Bershka.Το είχα αγοράσει το Πάσχα και αυτό που με τράβηξε πάνω του ήταν το υπέροχο μπανανολεμονί χρώμα του που τελευταία αγαπώ!Έχει ένα διακριτικό λουράκι ίδιου χρώματος που όμως έχει και αλυσιδίτσα.Έχει ένα εξωτερικό τσεπάκι, το τσαντάκι κλέινει με φερμουάρ και μέσα έχει αρκετό χώρο για ένα μικρό τσαντάκι σαν και αυτό.Επίσης, στο εσωτερικό του έχει και ένα μικρό τσεπάκι που κλείνει με φερμουάρ.Αυτό το τσαντάκι το χρησιμοποίησα πάρα πολύ αυτό το μήνα και ιδιαίτερα τώρα στις διακοπές μου που ήταν η καθημερινή μου επιλογή.Είναι πολύ βολικό και ευρύχωρο και αν και κανείς θα έλεγε ότι ίσως να μη συνδυάζεται εύκολα εγώ θεωρώ πως για τους καλοκαιρινούς μήνες αυτό το χρώμα είναι must-have και δίνει μια πολύ φρέσκια και δροσερή πινελιά στο όλο σύνολο.Τιμή: 12,99.

Αυτά τα πέδιλα τα αγόρασα μέσα σε αυτόν τον μήνα και κατάφεραν να μπούν απευθείας στα αγαπημένα,Καθώς δε μπορούσα να διαθέσω πολλά χρήματα και μιας που έκανα μια βόλτα στα Jumbo είπα να δω και για κανένα παπουτσάκι.Και βρήκα αυτά! Σίγουρα δεν είναι άριστης ποιότητας ούτε θεωρώ πως είναι για πολύ περπάτημα αλλά κατά τα άλλα είναι πολύ καλά! Είναι άνετα, δε μου πλήγωσαν το πόδι και φυσικά είναι πανέμορφα!Διατίθενται και σε ασπρόμαυρο χρώμα αλλά αυτά που μου έκλεψαν την καρδιά ήταν τα άσπρα-μπλε γιατί πολύ απλά μου θυμίζουν καλοκαίρι-Ελλάδα-νησί!Τιμή: 7,99

Η πρώτη φορά που δοκίμασα κάτι από την εταιρία Vivo και ξετρελάθηκα! Είναι δύο σε ένα ρούζ και highlighter κάτι το οποίο το κάνει πολύ πρακτικό για ένα νεσεσέρ διακοπών καθώς συνδυάζει δύο προϊόντα σε μία μικρή συσκευασία!


Το ρουζάκι είναι σε μία πολύ ωραία ροζ απόχρωση που δίνει το χρώμα της υγείας και της ζωής στα μάγουλα ενώ το highlighter έχει αρκετό shimmer και παρότι φαίνεται λευκό έχει και κάποιους ροζ υποτόνους.


Τι να πρωτοπώ για αυτό το προϊόν! Το αφρόλουτρο I love.. Rasberry & Blackberry το βρήκα στο Glowbox του Φεβρουαρίου που συσχετιζόταν με την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και όπως βλέπετε ήταν σε travel size συσκευασία των 30ml.Το πήρα μαζί μου στις διακοπές μου μαζί με άλλα δειγματάκια αφρόλουτρου (δείτε το σχετικό ποστ με την οργάνωση του νεσεσέρ για την περιποίηση εδώ) και δε χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω κανένα άλλο πέρα από αυτό! Είναι αρκετά παχύρευστο και με ελάχιστη ποσότητα έκανε πολύ αφρό! Το χρησιμοποίησα επί 10 μέρες σε καθημερινή βάση και όπως βλέπετε τώρα βρίσκετε κάτω από το μισό αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμη!Επιπλέον, μυρίζει υπέροχα και η μυρωδιά του μένει στο σώμα (τουλάχιστον στο δικό μου) για γύρω στις 5 ώρες.

Πώς θα μπορούσε να λείπει ένα κραγιόν από τα αγαπημένα μου?! Αυτόν τον μήνα ερωτεύτηκα το Impassioned της MAC.Είναι amplified, που σημαίνει πως δεν είναι ματ αλλά αρκετά ζουμερό! Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω κραγιόν αυτή της σειράς και ξετρελάθηκα! Είναι ένα υπέροχο φουξοκοραλλί άκρως καλοκαιρινό που κάνει πολύ ζουμερά τα χείλη, τα αναδεικνύει και δημιουργεί ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ από μόνο του! Τιμή: 19 ευρώ

Άλλο ένα mini size προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα μου για αυτό τον μήνα και δεν είναι άλλο από την setting powder από Lipsi cosmetics.Την γνώρισα μέσα από το Vana 2 του Cherrybox.Είναι μια πούδρα σεταρίσματος που κάνει καταπλητική δουλειά.Είναι σε loose μορφή και ακόμη και σε αυτή την τόσο μικρή συσκευασία νομίζω πως θα αργήσει να μου τελειώσει.Εγώ την χρησιμοποιώ μόνο για το σετάρισμα του concealer μου αν και είναι για όλο το πρόσωπο.Kρατάει το concealer στη θέση του για πάρα πολλές ώρες χωρίς να σπάει καθόλου και δίνοντας παράλληλα λάμψη στην περιοχή κάτω από τα μάτια.Η τιμή της σε κανονικό μέγεθος είναι στα 20 ευρώ και είναι σίγουρα στη wishlist μου!

Αααχχ!!!Εκτός από βιβλίο bronzer είναι και βιβλίο της σοκολάτας!Το little black book of bronzers ήταν δώρο του αγοριού μου πριν από κάποιους μήνες και το λατρεύω από την πρώτη στιγμή! Αποτελείται από τα 8 bronzer της too faced σε μικρότερη συσκευασία και μυρίζουν σοκολάτα! Το ανοίγεις το μυρίζεις και θες να το φας!

Αποτελείται από bronzer για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και για σκουρόχρωμες επίσης καθώς και κάποια bronzer με shimmer ή άλλα που είναι baked.Όλα εξαιρετικής απόδοσης και διάρκειας! Πείτε μου αν θέλετε κάποιο review για αυτό!Τιμή: 46,90

Τέλος, άλλο ένα αγαπημένο μου αξεσουάρ-κόσμημα για τον Ιούλιο ήταν αυτό το υπέροχο μακρύ κολιέ! Έχει χρυσή αλυσίδα πολύ διακριτική που κοσμεί μία επίσης διακριτικά χρυσή ονειροπαγίδα! Από αυτήν κρέμονται φιλαράκια και υπάρχουν επίσης και δύο πολύ όμορφες και μικρές γαλαζοπράσινες πετρούλες που δίνουν το κάτι παραπάνω στο όλο κόσμημα.Το πήρα πριν κάποιους μήνες από τα Bershka και η τιμή του ήταν στα 7,99.

Αυτά λοιπόν ήταν όλα τα αγαπημένα μου! Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το ποστ! Εσάς ποιο ήταν το δικό σας αγαπημένο για αυτόν τον μήνα? Εύχομαι να περνάτε υπέροχα!! Εμείς θα τα ξαναπούμε μία Τρίτη (δε μπορώ να σας εγγυηθώ πότε ακριβώς) 

Να περνάτε υπέροχα 

Φιλάκια

Νικολέτα!

Φωτογράφος:Αλεξάνδρα Φακίρη

2 σχόλια: