Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Eveline Cosmetics Quattro Eyeshadow Pallette Review (the must-have for the beginners)

Γεια σας γεια σας!!

Με αφορμή το προηγούμενο μου άρθρο και αφού είδα ότι σας άρεσε, αποφάσισα να σας παρουσιάσω μια παλέτα πολύ χρήσιμη για εσάς που ξεκινάτε τώρα να πειραματίζεστε με το μακιγιάζ αλλά και άκρως βολική για κάποιο σας ταξίδι.





Σας παρουσιάζω λοιπόν την Eveline Cosmetics Quattro Eyeshadow Palette στην απόχρωση 02!!Τη συγκεκριμένη παλέτα την γνώρισα μέσα από ένα κουτάκι Cherrybox που είχα αγοράσει το περασμένο Φθινόπωρο αν θυμάμαι καλά.Υπάρχει σε 4 αποχρώσεις αλλά η 02 νομίζω πως τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα είναι η καλύτερη!Κοστίζει 7,90 και θα την βρείτε εδώ.

Αρχικά είναι πάρα πολύ βολική μιας που είναι πολύ μικρή κάτι που την κάνει τέλειο προϊόν για το νεσεσέρ των διακοπών ή κάποιας εκδρομής.Από την άλλη, βοηθάει πάρα πολύ εσάς που ξεκινάτε τώρα να πειραματίζεστε μιας που έχει αριθμημένες τις σκιές και δείχνει που μπαίνει η κάθε μια στο μάτι!

Ξεκινώντας από πάνω αριστερά και φτάνοντας κάτω δεξιά έχουμε την σκιά νούμερο 1 η οποία είναι μια ροζ-σαμπανιζέ με shimmer για το τόξο του φρυδιού, τη νούμερο 2 που είναι μια μωβ απόχρωση με shimmer για το κινητό βλέφαρο , η νούμερο 3 που είναι μία καφέ ματ απόχρωση για την κόγχη του ματιού και τέλος η 4, μια μαύρη-μπλε απόχρωση με ελάχιστο shimmer για την εξωτερική γωνία.

Θεωρώ πως με αυτή την μικρή παλέτα μπορούν να δημιουργηθούν πολλά μακιγιάζ για όλη τη διάρκεια της ημέρας και αυτό είναι άλλωστε που την κάνει χρήσιμη σε ένα νεσεσέρ.Για το πρωί θα μπορούσατε απλά να βάλετε την καφέ σκιά στην κόγχη και να δώσετε βάθος στο βλέμμα σας, ή να χρησιμοποιήσετε τις 3 πρώτες σκιές χωρίς την τελευταία.Η τελευταία σκιά θεωρώ πως κάνει όλη τη διαφορά στο μακιγιάζ καθώς απευθείας το μετατρέπει σε smokey και δίνει ένα πιο έντονο αποτέλεσμα.



Η απόδοση και των τεσσάρων σκιών είναι εκπληκτική! Με primer φυσικά γίνονται ακόμη πιο έντονες αλλά και χωρίς αυτό είναι αξιοπρεπέστατες!

Η παλέτα σαν κατασκευή είναι πολύ σταθερή και δεν υπάρχει πιθανότητα να σας ανοίξει μέσα στο νεσεσέρ και να καταστραφεί.Διαθέτει και ένα μικρό διπλό πινελάκι που εγώ προσωπικά αποφεύγω να χρησιμοποιώ γιατί δε με βολεύουν αλλά ομολογώ πως είναι λιγάκι διαφορετικό σε σχέση με τα απλά πινελάκια που βάζουν συνήθως στις μικρές παλέτες.

Κατά τη γνώμη μου είναι μια πολύ αξιόλογη παλέτα.Η συγκεκριμένη απόχρωση που σας δείχνω είναι για τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες αλλά και για το καλοκαίρι θεωρώ πως μπορεί να σας βολέψει μία από τις άλλες αποχρώσεις αν δε θέλετε να κάνετε κάτι τόσο έντονο στα μάτια.

Ελπίζω να βρήκατε χρήσιμο αυτό το άρθρο.Αν σας δοθεί η ευκαιρία να τη δοκιμάσετε κάντε το και θα με θυμηθείτε!

Εμείς θα τα πούμε με ένα επόμενο άρθρο μέχρι τότε να περνάτε υπέροχα!

Φιλάκια,

Νικολέτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου