Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

The Liebster Award!

Γεια σαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!

Σήμερα επιτέλους κάνουμε το πρώτο μας άρθρο μαζί και η χαρά μας είναι διπλή!Ο λόγος είναι διότι κερδίσαμε το Liebster Award!!!!!!




Αρχικά να σας μιλήσουμε για τα Liebster Awards. Είναι βραβεία blogger τα οποία αφορούν blogs κάτω των 200 ακολούθων προκειμένου να αναδειχθούν.Εμείς λοιπόν είχαμε την τιμή να βραβευτούμε από την πολυαγαπημένη μας Αγγελική από το blog Beauty Dust που αν και έχει πολύ περισσότερους από 200 ακολούθους, 3 bloggers έσπασαν τον κανόνα και τη βράβευσαν! Συγχαρητήρια Αγγελική!

Όπως κάθε βραβευμένη, έτσι και εμείς καλούμαστε να απαντήσουμε σε κάποιες ερωτήσεις της οι οποίες ακολουθούν παρακάτω.


  1. Ποια ήταν η πηγή έμπνευσής σου για να ξεκινήσεις το blogging?
    Νικολέτα: Εδώ και δύο χρόνια άρχισα να ασχολούμαι περισσότερο με το μακιγιάζ και να εντρυφώ σε αυτόν το τομέα και στον τομέα της μόδας.Ξεκίνησα λοιπόν παρακολουθώντας βιντεάκια στο YouTube και στη συνέχεια διαβάζοντας διάφορα άρθρα από αγαπημένες μου Ελληνίδες bloggers.Έτσι λοιπόν, όσο έμπαινα περισσότερο σε αυτόν τον χώρο, τόσο περισσότερο μου άρεσε και ήθελα να μιλάω για πράγματα γύρω από αυτόν.                               Πωλίνα: Η αλήθεια είναι ότι πάντα έμπαινα στη διαδικασία να ψάξω σε blogs συμβουλές και γενικότερα πράγματα που με ενδιέφεραν, συν το γεγονός ότι ήθελα να μοιραστώ και δικές μου συνήθειες.Επιπλέον, από μικρή είχα ένα φετίχ με την μόδα και την ομορφιά και έτσι για όλους αυτούς τους παραπάνω λόγους αποφάσισα ότι θέλω να μπω στον κόσμο του blogging.
  2. Ποιο blog διαβάζεις καθημερινά, χωρίς να χάνεις κανένα post του?
    Νικολέτα: Χωρίς δεύτερη σκέψη επιλέγω το Our beauty wonderland! Η Jenny και η Gogo, τα κορίτσια που έχουν αυτό το blog, κάνουν πραγματικά αξιοθαύμαστη δουλειά!Τα άρθρα τους είναι πολύ καλογραμμένα, με εξαιρετικές φωτογραφίες και πλούσιο υλικό!Δε χάνω άρθρο τους με τίποτα!                                                                                                                                       Πωλίνα: Εγώ θα πάω σε άλλο level και θα πω ξένο blog, αυτό της Lauren Curtis.Άρχισα να παρακολουθώ βιντεάκια της στο YouTube και κατέληξα στο blog της το οποίο έχει λίγο καιρό που το δημιούργησε.Mε ελκύει πολύ η διάθεση και ο χαρακτήρας της και λατρεύω τον τρόπο που γράφει.
  3. Τι είδους posts λατρεύεις να γράφεις?                                                                                            Νικολέτα: Μία λέξη θα πω: Hauls! Μ'αρέσει αρχικά το ότι πάω για ψώνια όπως και σε όλες τις κοπέλες νομίζω αλλά αυτό που λατρεύω είναι ότι τα δείχνω σε εσάς, σας δίνω ενδεχομένως ιδέες για μελλοντικές σας αγορές και δείχνω τον ενθουσιασμό μου για τα πράγματα αυτά σε εσάς όπως θα τα έδειχνα σε μια φίλη μου.                                                                                     Πωλίνα: Θα συμφωνήσω με την Νικόλ στην παραπάνω ερώτηση.Αν και δεν έχω γράψει ακόμη, σκοπεύω να το κάνω σύντομα και να είναι άκρως απολαυστικό!Τρελαίνομαι στην ιδέα να μαζεύω μοναδικά κομμάτια στην ντουλάπα μου, και θα μου άρεσε να τα μοιράζομαι με άτομα που ξέρουν τι σημαίνει shopping therapy!
  4. Ποιος είναι ο στόχος σου στο blogging?                                                                                      Νικολέτα: Ο μόνος μου στόχος για το blog μας είναι να βοηθήσει άλλα κορίτσια, όπως εμείς, να πάρουν ιδέες, να βοηθηθούν και να αγαπήσουν τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς και που ξέρετε ίσως στο μέλλον μας δείτε και στο YouTube!                                                           Πωλίνα: Να περπατήσουμε στο κόκκινο χαλί στις Κάννες! (γέλια)  Τώρα πέρα από την πλάκα, θα ήθελα πολύ να αναπτυχθεί το blog μας με τον καιρό και να κρατάμε ωραία συντροφιά σε όλους όσους μας παρακολουθούν.
  5. Ένα προϊόν που θα αγοράζεις και θα ξαναγοράζεις συνέχεια.                                                               Νικολέτα: Το fit me cocnealer της Maybelline φυσικά!Είναι ένα concealer καθαρά για φωτεινότητα καθώς έχει μέτρια προς ελαφριά κάλυψη.Δε το συστήνω για σπυράκια αλλά για φωτεινότητα στην περιοχή κάτω από τα μάτια είναι φανταστικό!Δυστυχώς, εδώ και λίγο καιρό καταργήθηκε στην Ελλάδα αλλά σίγουρα μπορείτε να το βρείτε στο εξωτερικό και εγώ θα σας πρότεινα από εδώ                                                                                                                                                                                                             
                                                                                                                                                               Πωλίνα: Αγαπάω το Johnson's baby bed time oil!Πάντα φροντίζω να υπάρχει στο νεσεσέρ μου μιας που δε μπορώ χωρίς αυτό.Η ενυδάτωση και η λάμψη του είναι must.                                                                                                                                                                                                                    
      
  6. Πόσο καιρό είσαι στον χώρο του blogging?                                                                                   Μαζί: Θα είμαστε πολύ ακριβείς σε αυτή την ερώτηση.Η ιδέα ήρθε στις 31/5/15 και το πρώτο άρθρο έγινε στις 16/6/15! 
  7. Ποια ταινία σε έχει στιγματίσει με θετικό ή αρνητικό τρόπο και γιατί?
    Νικολέτα: Δε μπορώ να ξεχωρίσω κάποια από τις παρακάτω ταινίες πότε θα τις πω όλες.Η πρώτη είναι το Avengers 2 και μου αρέσει πολύ η δράση του, η επιστημονική φαντασία που έχει, η πλοκή και οι ηθοποιοί.Από την άλλη λατρεύω τα 3 πρώτα Transporter, μιας που σε αυτά παίζει ο Jason Stathan, και ο λόγος είναι το πόση δράση έχει! Η αλήθεια είναι ότι δεν με έχει στιγματίσει κάποια ταινία, μιας που δεν παρακολουθώ πολλές, για αυτό και μίλησα για αυτές που λατρεύω ως ταινίες.                                         Πωλίνα: All time favourite είναι η Άννα Καρένινα! Ο λόγος που κόλλησα με αυτήν την ταινία είναι διότι αυτή η γυναίκα έζησε τη ζωή της σύμφωνα με τις επιθυμίες της και άντεξε τη βαριά κριτική της κοινής γνώμης.Αν και δεν είχε αίσιο τέλος το love story που διαδραματίζεται στην ταινία με τον εραστή της Alexey, η σχέση της μαζί του και το πάθος που προβαλλόταν με στιγμάτισε.
  8. Ποια είναι η συμβουλή σου για όποιον μπαίνει τώρα στον χώρο του blogging?
    Μαζί: Αυτό που έχουμε εμείς να συμβουλέψουμε είναι να αγαπάει το αντικείμενό του, και να έχει επιμονή και υπομονή.
  9. Ποια είναι η συμβουλή σου για όποια ξεκινάει τώρα να βάφεται?                                               Μαζί: Σε περίπτωση που μιλάμε για μικρές ηλικίες, εμείς προτείνουμε να μη χρησιμοποιούν καλλυντικά γιατί το πρόσωπο σε αυτές τις ηλικίες είναι αγνό και δεν χρειάζεται κάποιου είδους κάλυψη η οποία θα το επιβαρύνει άδικα.Μόνο σε περιπτώσεις ακμής και με συνταγή δερματολόγου θα προτείναμε κάποιο ελαφρύ προϊόν κάλυψης.Γενικά τώρα, για όλων των ειδών τις ηλικίες,νούμερο ένα βήμα είναι να κάνουν σωστό καθαρισμό και ενυδάτωση του προσώπου τους έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι αψεγάδιαστο.Υπομονή να έχουν να παρακολουθούν και να εξασκούνται και όλα γίνονται!
  10. Έναν και παραπάνω λόγους που λατρεύεις το blogging.Νικολέτα: Ο λόγος που λατρεύω το blogging είναι γιατί γράφοντας ξεφεύγω, μιλάω για αυτά που μου αρέσουν,παίρνω ιδέες και αναπτύσσω σχέσεις με νέα άτομα.                                                                 Πωλίνα: Blogging για μένα είναι αγάπη, ενθουσιασμός, έμπνευση, ενασχόληση και μάθηση.  
Κανόνες του βραβείου:
  • Αφιερώστε μια ανάρτηση στο βραβείο σας και ευχαριστήστε και εκείνον που σας βράβευσε.
  •  Φροντίστε να συμπεριλάβετε στις φωτογραφίες σας και το πράσινο εικονίδιο του βραβείου.
  •  Βραβεύστε νέους bloggers που θαυμάζετε και έχουν λιγότερο από 200 followers. Ενημερώστε τους για το βραβείο. (Μπορείτε να βραβεύσετε και το άτομο που σας πρότεινε.)
  • Απαντήστε στις ερωτήσεις που σας έκαναν και αν θέλετε φτιάξτε νέες για τους δικούς σας υποψήφιους.
  •  Δημοσιεύστε τη λίστα αυτή με τους κανόνες και στη δική σας ανάρτηση.
Μετά από ώριμη σκέψη καταλήξαμε πως θέλουμε να βραβεύσουμε τα εξής blogs (κάποια ξεφεύγουν από τους 200 ακολούθους αλλά δε μπορούσαμε να μη τα συμπεριλάβουμε):


Οι ερωτήσεις που έχουν να απαντήσουν είναι οι εξής:

  • All time favourite προϊόν σου
  • Το τοπ beauty hack σου
  • DIY προϊόν σου
  • Τι είναι αυτό που σ'αρέσει περισσότερο στο blogging?
  • Αγαπημένο foundation
  • Shopping: Ρούχα ή καλλυντικά?
  • Thic or thin eyebrows: Ποια τάση ακολουθείς εσύ?
  • Προϊόν που έχει μισήσει
  • Σε ποιο social media περνάς περισσότερο χρόνο και γιατί?
Αγγελική μας σε ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που μας βράβευσες! Ελπίζουμε από δω και στο εξής να πάμε το blog μας ένα βήμα παραπέρα και το κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερο.

Φιλάκια

Νικολέτα & Πωλίνα


8 σχόλια:

  1. Μπράβο κορίτσια μου! Και εις ανώτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο κορίτσια μου! Και εις ανώτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ που με βραβεύσατε και συγχαρητήρια για αυτό το βραβείο :) Το αξίζατε!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια κορίτσια! πάντα επιτυχίες!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για την βράβευση, δυστυχώς έχω ήδη κάνει την σχετική ανάρτηση στο blog μου. Σας ευχαριστώ πολύ που με σκεφτήκατε, και απόλαυσα πολύ τις απαντήσεις σας, έχετε κουμπώσει πολύ ωραία μεταξύ σας! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή