Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Pierre Rene - Dust & Cream Review!

Γεια σας γεια σας!!

Τρίτη σήμερα και είμαι πάλι εδώ με ένα review όπως σας υποσχέθηκα! Αυτή τη στιγμή που εσείς διαβάζετε αυτό το άρθρο εγώ είμαι διακοπές αλλά δεν ήθελα να σας αφήσω χωρίς κάποιο ποστ αυτή την εβδομάδα οπότε και σας το ετοίμασα! Αυτή τη φορά δε θα κάνω μεγάλη εισαγωγή οπότε πάμε να ξεκινήσουμε κατευθείαν!




Όπως είδατε και από τον τίτλο θα μιλήσουμε για τις σκιές των Dust&Cream Pierre Rene.Εγώ έχω δοκιμάσει μόνο 4 αλλά θεωρώ πως από αυτές καθώς και από τα swatches των υπόλοιπων που έχω κάνει στο κατάστημα  μπορώ να έχω μια άποψη για αυτές και να σας πω τη γνώμη μου!

Η συλλογή αυτής της εταιρίας αποτελείται από 112 διαφορετικές σκιές άλλες ματ άλλες shimmery αλλά όλες εξαιρετικής μα εξαιρετικής απόδοσης!Είναι μαγνητικές έτσι ώστε να μπορούν να μπαίνουν σε παλέτα.Εγώ δυστυχώς δεν έχω αγοράσει ακόμα κάποια από τις παλέτες αλλά σίγουρα θα το κάνω.Η τιμή της κάθε σκιάς είναι στα 3 ευρώ και οι παλέτες είναι δύο ειδών: με 6 θήκες που κοστίζει 6,50 ευρώ και με 10 θήκες που κοστίζει 7,50.


Η πρώτη λοιπόν σκία είναι το Νο.29 και είναι ένα ελαφρύ σοκολατί ματ.Εγώ συγκεκριμένα αγόρασα αυτή την απόχρωση σαν μεταβατικό χρώμα για την κόγχη του ματιού.Όπως μπορείτε να δείτε και από το swatch είναι πολύ καλής απόδοσης και δουλέυεται πολύ εύκολα.Μπορείτε να τη βρείτε εδώ.


Αυτή την απόχρωση,το Νο.27 καθώς και την επόμενη που θα δείτε τις πήρα για ένα navy μακιγιάζ που τρελαίνομαι να κάνω στα μάτια μου.Είναι μια περλέ μπλε σκούρη σκιά με ανεπαίσθητο shimmer και βγάζει ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα για πιο σκούρα και βραδινά μακιγιάζ.Μπορείτε να τη βρείτε εδώ

Το Νο.12 είναι αρκετά έντονο γαλάζιο, της Ελληνικής θάλασσας θα έλεγα! Έχει γκλίτερ αλλά τόσο όσο είναι ωραίο και όχι υπερβολικό.Τη χρησιμοποιώ συνδυαστικά με την προηγούμενη για να γίνει πιο σκούρο το αποτέλεσμα στα μάτια μου και είναι πραγματικά εκπληκτικό! Μπορείτε να τη βρείτε εδώ.


Τέλος, το Νο.101 είναι ματ σκιά σε απόχρωση του σάπιου μήλου.Και αυτή πιο πολύ την αγόρασα για blending σκιών στην κόγχη έτσι ώστε να μην υπάρχουν σκληρές γραμμές από τις σκιές και να μη φαίενεται που ξεκινάει η μία σκιά και που τελειώνει για να αρχίσει η άλλη.Μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Αυτές λοιπόν ήταν οι 4 σκιές που έχω δοκιμάσει εγώ.Σύμφωνα με τα swatches όμως που έχω κάνει στο κατάστημα των Dust&Cream και οι 112 σκιές είναι εξαιρετικής απόδοσης.Τις έχω δοκιμάσει και με primer και χωρίς και τώρα ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που το μακιγιάζ τείνει να λιώνει από τη ζέστη,Χωρίς primer και με αφόρητη ζέστη οι σκιές έμειναν στη θέση τους από τις 5 το απόγευμα μέχρι και τις 12 το βράδυ! Δηλαδή 7 ολόκληρες ώρες! Και μετά από τις 7 ώρες άρχισαν να φεύγουν από τη θέση τους και να κάνουν κομματάκια.Με primer δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος όσες ώρες και να περάσουν! Θεωρώ ότι για τόσο έντονες σκιές με τόση πολλή ζέστη και χωρίς primer είναι τέλεια η διάρκεια των 7 ωρών.Βέβαια αυτό συνέβη στα δικά μου μάτια αλλά και από άλλα άτομα που έχω ακούσει είτε από φίλες μου, είτε από blog posts είτε από βίντεο στο youtube έχω δει πως όλοι είναι ευχαριστημένοι με αυτές!

Αυτά λοιπόν είχα να σας πω εγώ για τη σειρά σκιών Pierre Rene των Dust&Cream.Ελπίζω να βρήκατε ενδιαφέρον αυτό το post και να σας βοήθησε.Εγώ πάντως έχω βρει πως αυτές οι σκιές είναι οι πιο οικονομικές και καλής απόδοσης σκιές που ξέρω.

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποια? Πώς σας φάνηκε?

Ραντεβού την επόμενη Τρίτη μέχρι τότε

Φιλάκια,

Νικολέτα!


Φωτογράφος:Αλεξάνδρα Φακίρη

3 σχόλια: