Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

August Favourites 2015!!

Γεια σας γεια σας!!

Καλό μήνα! Καλό φθινόπωρο! Εύχομαι όλοι να έχουμε ένα όμορφο φθινόπωρο και χειμώνα!Τελείωσε το καλοκαιράκι όποτε τα κεφάλια μέσα τώρα.Αύριο εγώ δίνω το πρώτο μου μάθημα οπότε θα μπω γρήγορα στο mood του χειμώνα.

Αυτός ο μήνας ήταν λίγο περίεργος για μένα.Είχε ανάμεικτα συναισθήματα.Είχε και πολύ όμορφες στιγμές αλλά και πολύ λυπητερές για μένα.Όλα αυτά μου τα συναισθήματα συνόδευαν βέβαια και πολλές απανωτές αλλαγές στη ζωή μου άλλες μικρές άλλες μεγάλες.Και επειδή για μένα ο Αύγουστος δεν ήταν ευχάριστος μήνας εκτός από την τελευταία του εβδομάδα εύχομαι όλα να αλλάξουν μέσα στο Σεπτέμβρη!

Ας μπούμε όμως σε ευχάριστο κλίμα και πάμε να σας δείξω τι ξεχώρισα αυτόν τον μήνα.




Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από το μακιγιάζ όπου έχω να σας δείξω και τα περισσότερα!


Το πρώτο λοιπόν προϊόν που αγάπησα δεν ήταν άλλο από την Bronzing Powder της Seventeen στην απόχρωση No.2. Το συγκεκριμένο bronzer δεν είναι σε καμία περίπτωση για contouring.Ζεσταίνει όλο το πρόσωπο και του δίνει ένα υπέροχο ηλιοκαμμένο αποτέλεσμα στο πρόσωπο με λάμψεις! Έχει shimmer που το κάνει το πιο ιδανικό προϊόν για το καλοκαίρι! Θα το βρείτε στα 17 ευρώ στα Hondos Center και είναι ένα τεράστιο προϊόν (16g) που νομίζω ότι δε θα τελειώσει ποτέ μιας που χρειάζεται ανεπαίσθητη ποσότητα για όλο το πρόσωπο εξαιτίας της εξαιρετικής του απόδοσης!


Μέρος της καθημερινότητάς μου στις διακοπές ήταν η  Αντηλιακή BB Cream της Carroten με SPF 25. Είναι στη μεσαία με σκούρη απόχρωση και παρόλο που εγώ φοράω ανοιχτές αποχρώσεις μου ταίριαζε τέλεια στους καλοκαιρινούς μήνες αν και δε μαύρισα ιδιαίτερα! Το βρήκα σε έκπτωση στα Hondos Center στα 8,50 ευρώ.Είναι ελαφριάς απόδοσης και σίγουρα δεν ενδείκνυται για κάλυψη ατελειών παρά μόνο καλύπτει τις δυσχρωμίες και προσφέρει μια μεσαία προστασία από τις ακτίνες του ηλίου.

 Την Lash Princess της Essence την έχω πολύ καιρό στη συλλογή μου αλλά δεν την είχα ανοίξει γιατί είχα πολλές ανοιχτές.Μετά τις διακοπές μου την άνοιξα λοιπόν και ξετρελάθηκα! Έχει τρίχινο βουρτσάκι που κάνει μια ελαφριά καμπύλη.Διαχωρίζει τέλεια τις δικές μου βλεφαρίδες δίνοντάς τους παράλληλα και μήκος και όγκο! Πραγματικά ξετρελάθηκα με τη συγκεκριμένη μάσκαρα και ειδικά για την τιμή της (3,50 ευρώ) είναι φανταστική!


Όλο τον Αύγουστο είχα ένα μανό στα νύχια μου και αυτό ήταν από την Beauty Line Cosmetics το νούμερο 722.Ένα υπέροχο μεντί και τιρκουάζ ταυτόχρονα χρώμα με καταπληκτική απόδοση και άκρως καλοκαιρινό.Στα δικά μου νύχια έμενε το μανό αναλλοίωτο για 1 εβδομάδα έχοντας τοποθετήσει και top coat από πάνω.Θα το βρείτε στο 1,50 ευρώ στα dust&cream.


Kαθώς στις διακοπές μου δεν ήθελα να σπαταλάω πολύ χρόνο στο μακιγιάζ μου, η εύκολη λύση για το καθημερινό μου μακιγιάζ ήταν αυτή η μπρονζέ-καφέ σκιά με shimmer της miyo cosmetics στην απόχρωση Νο.06 GLITZ. Κοστίζει περίπου 2 ευρώ και την βρίσκεται στα Dust&Cream.Μπορείτε να τη βάλετε και έτσι αλλά και με υγρό πινέλο για πιο έντονη απόδοση.Αναδεικνύει υπέροχα το χρώμα των ματιών όποιο και αν είναι αυτό.Δεν έχω σταματήσει να τη χρησιμοποιώ και θέλω πολύ να δοκιμάσω και άλλες αποχρώσεις σκιών τς συγκεκριμένης εταιρίας μιας που είναι πολύ καλής απόδοσης και δουλεύονται πολύ εύκολα.


Θα περάσω στα προϊόντα περιποίησης που αγάπησα τον Αύγουστο.Και το ένα από αυτά είναι η μάσκα εντατικής ενυδάτωσης με νεκταρίνι του Kορρέ.Είναι πολύ ελαφριά η σύστασή της και πολύ απαλή στο πρόσωπο.Το ενυδατώνει πολύ  και εγώ όταν τη χρησιμοποιώ νιώθω το δέρμα μου να αναπνέει και να τσιτώνει,Αφού έχω αφαιρέσει όλο το μακιγιάζ από το πρόσωπό μου και το έχω καθαρίσει εφαρμόζω αυτή τη μάσκα, την αφήνω 10-15 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλένω το πρόσωπό μου με νερό.Κοστίζει περίπου 4 ευρώ.

Για την ενυδάτωση των χειλιών μου χρησιμοποίησα αρκετά το lip butter  με raspberry  από τη Nivea ή τη Liposan.Έχει μια πολύ ελαφριά μυρωδιά, είναι αρκετά ενυδατικό και μαλακώνει πολύ τα χείλη κάνοντάς τα να μην βγάζουν πετσάκια.Μου αρέσει πολύ η συσκευασία του γιατί είναι εύκολο να πάρεις την ποσότητα με το χέρι σου.Κοστίζει περίπου 4 ευρώ.


Το μοναδικό fashion κομμάτι στα αγαπημένα μου είναι αυτό το σορτσάκι.Το έχω πολύ καιρό αλλά φέτος το εκτίμησα παραπάνω!Είναι σε σκούρο τζιν χρώμα με κάποια μικρά διακριτικά σκισίματα.Είναι λιγάκι ψηλόμεσο και πάρα πολύ ελαστικό για τζιν.Είναι σε νούμερο 36 και είναι από τα Bershka.


Τέλος, θα σας μιλήσω για ένα non-beauty αγαπημένο μου! Ξεκίνησα να παρακολουθώ εντατικά Supernatural με το αγόρι μου τον Ιούλιο και συνέχισα μόνη μου και τον Αύγουστο όπου και το έλιωσα!Είμαι τώρα στην πέμπτη σεζόν και δε μπορώ να ξεκολλήσω! Δε βαριέσαι με τίποτα σε αυτή τη σειρά γιατί σε κάθε επεισόδιο κάτι γίνεται.Αν θέλετε να μάθετε τη πλοκή και οτιδήποτε γύρω από τη σειρά δείτε εδώ.

Αυτά ήταν λοιπόν τα αγαπημένα μου για τον περασμένο μήνα.Ελπίζω να σας άρεσαν όλα!Περιμένω τα σχολιά σας για να μιλήσουμε από κάτω και να μου πείτε τι αγαπήσατε και εσείς αυτόν τον μήνα!

Φιλάκια πολλά,

Νικολέτα

Φωτογράφος: Alexandra Fakiri Photography

3 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφες επιλογές! Το bronzer φαίνεται εξαιρετικό. Εμείς υπεραγαπάμε τη Lash Princess με τα πράσινα γράμματα. Απίστευτο αποτέλεσμα! Όσο για το Supernatural είναι απλά κόλλημα! Έχουμε δει και τις 10 σεζόν και περιμένουμε πως και πως την 11η! Καλό μήνα! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πως δεν την έχω δοκιμάσει ακόμη αυτή τη μάσκαρα αν και την έχω στη wishlist μου μιας που εχω ακουσει τα καλυτερα! τυχερες!!! ανυπομονώ να φτάσω και εγώ ως εκεί και να περιμένω και γω την 11η!!

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή